Jump to content

Adamantum

Iskreni članovi
  • Posts

    17
  • Joined

  • Last visited

Everything posted by Adamantum

  1. Prijavljujem +3 na brojno stanje Zabezeknuh se kada sam video da Kayo dolazi, jeste da nisu Maudlin, ali opet... I da je duplo skuplje, išlo bi se.
  2. A znači nije se samo sa nama slikao u tom stanju... Jeste, on se mlatio za Sulphur, ali sam skoro siguran da nije on vikao. Inače, za Taake ne znam, ali evo setliste Vulture Industries-a : Original
  3. Upravo to, i plus 'scanski nastup' Vulture Industries > Taake > Helheim > Sulfur sinoć.
  4. Ma idi, mora neko sranje da ispadne, događaj nije kompletan bez toga. Inače, beše... lepo Ima li ko jučerašnju set listu?
  5. Ja sam ceo okrug oko Na Belide/e pretabanao, ni R od Rock Paradise nisam našao. Doduše, da sam sam tražio i da sam imao više vremena i živaca, i volje, i da me nisu bolele noge, možda bih i uspeo. :\ Inače, ako nekog zanima, u Bratislavi sam našao neki metal shop, u Michalskoj ulici. Bio je zatvoren, a nisam imao vremena da dođem kasnije, tako da nemam pojma kakav je, ali je izgledao interesantno. Evo vam link do mape tog dela grada - prodavnica je nešto ispod kapije, sa desne strane ako se spuštaš. A u Pragu baš i nisam našao nešto preterano zanimljivo. Red Raven je ovde (odzumiraj mapu, pa se snađi), ima gomile nekih gotičarskih krpa i nešto malo martinki, i neke CDove, ništa zanimljivo. Ovde je neka prodavnica hladnog 'srednjovekovnog' oružja (ima i oklopa), za slučaj da je nekome to zanimljivo , a ovde neki Nirvana Sebastian štagod shop sa majicama i prišivačima, mada je 60% stvari ne-metal, a 90% od onih preostalih 30% (što će reći - 27%, da budemo precizni ), kao i uvek, komercijalno. Ipak, u onih 3% ima da se probere ponešto. Majice su 400kč (1600 din) (fruity loops) ili (350-ak kč) (1400 din) (malkice gore), za prišivače ne znam, mada mislim da su negde oko 100-200kč (400 - 800 din). I koristite malo google maps, umesto onog 'ideš tamo, pa skreneš desno, pa opet desno, pa desno, pa oped desno, i dođeš do mesta gde sam te za'ebao', verujem da mnogo olakšava potragu
  6. A jeste, takmiči se ti sa životinjom... Pokušao sam da ga pratim. Fejlovao. Dobro, on nema bagru oko sebe koja ga šutira i mlati, ali dobro sad... Posle se čude ljudi zašto Đole ima toliki vrat.
  7. Au. Lepo, lepo, samo što je Obscura mogla mnogo bolje da zvuči. A za Evocation mi nije žao što ih nisam pre slušao. Ali Kanibali i Fetusi... Dying Fetus i ne volim ovako nešto preterano, ali uživo su otkinuli. A Kanibali... Kanibali, da ne trošim reči.
  8. Taman sam se uplašio da neće biti Time to Kill-a. Perfektna setlista, biće krvi
  9. Spucao me adrenalin dok čitam i razmišljam čega će sve biti. Vidimo se u šutki
  10. Ok, to je lepo, što se tiče soluna. A zna li neko neku prodavnicu u Atini?
  11. To je onaj kad je pev... vokalista bio u baletskoj haljini i vitlao njihalom strave... Hah, tera me drug da ih coverujemo. Obučeni, naravno, ne brinite
  12. Nah, lepo je to, ali je samo kod nas radio handstand
  13. Sagli smo se, pa su nam glave bile ispod njega - jeste varanje, ali i to se računa
  14. Znaci, previse puta sam propustio Cannibale, ovog puta nema sanse. Taman da proslavim rodjendan (i punoletstvo). Proslava punoletstva u shutki, hellyeah
  15. Heh, razguljeni laktovi se ne racunaju, obicno se zavrsi na tome... Ali jednom liku ovde su polomili nogu kada je jedan debeli lik pao iz sutke na njega. Not a pretty picture. Inace, na temu: Carcass - Arbeit Macht Fleisch - ali samo kada krene onaj brzi rif.
  16. Pa sto da ne, ja bas volim tako *khm* vesele tekstove. Ne znam zasto, ali se osecam bas veselo kad ih citam. Odusevljavanje. Definitivno se oseca Carcass u njihovoj pozadini. I da, mislim da je on tekstove celog Onseta napisao jos odaaavno, kad je imao manje od 20 godina ili tako nesto, a sad ih je samo iskoristio.
×
×
  • Create New...