Jump to content

Pisha

Iskreni Ĩlanovi
  • Posts

    20
  • Joined

  • Last visited

Pisha's Achievements

Anonimus of Metal

Anonimus of Metal (1/6)

0

Reputation

  1. Will Haven Evo ovih dana se pojavio 4. album jednog od najuticajnijih i najboljih post-hardcore bendova na planeti, danas vise metalcore, po prvi put bez cuvenog pevaca Grady Avenella i posle pauze od 7 godina zbog raspada, ali promena se ne oseca, i dalje ubijaju kao i uvek, cak su i jaci nego ikada!! Meni je The Hierophant jedan od najboljih albuma godine!! Diskografija: El Diablo (1997) WHVN (1999) Carpe Diem (2001) Hierophant (2007) Plus EP izdanja: Will Haven Demo (1995) Will Haven EP (1996) The Best Song On Here (Demo) (2000) Will Haven EP (Remastered) (2003) Nemaju sajt, samo MySpace Nadam se da ovde ima postovalaca ovog vrhunskog benda iako sam video da se retko otvaraju slicne teme, samo se ceni neki gay-tra-la-la zvuk
  2. Pravi bend ili soundtrack za muzicki tobogan? Velika misterija u picku materinu.
  3. Ja sam se svojevremeno dosta lozio na Ved Buens Ende, to mi je bila definicija nekog tog "avantgarde" metala, a danas nemam pojma sta bi u to spadalo, jer svaki drugi bend kenja do besvesti pa mi to klasifikovanje gubi poentu.
  4. Ajoj, ocajnog li albuma, ovi likovi su kraljevi kada je u pitanju spustanje na dno i pobijanje svih mogucih principa dobrog ukusa.
  5. Prvi album bejase obecavajuc i onda postadose govno kao i vecina "saboraca"..Tuzno
  6. Puno buke ni oko cega.. EP je dobar, ali album predosadan. Jebem ti scenu na kojoj su oni nade.
  7. Ako su to oni Svedjani sto lice malo na Cryptopsy, onda su skroz dobri, odlicna je svirka. Visceral Bleeding je meni omiljeni svedski brutalni technical, to overi obavezno ako nisi.
  8. Ovogodisnji vr'! Mada mi i Cephalic tu negde..
  9. Ja citam svuda da se busaju kao brutalni tehcnical death metal, al ajde. Necrophagist su prenaporni za moje usi, toliko me zamore da nemam zelju da preslusam nista posle toga ceo jebeni dan, isto kao i Ion Dissonance npr., dok su PsyOpus vec carevi.
  10. OK sam sa metalcore-om, volim Will Haven, Hopesfall (jebe kevu nov album), Underoath, Poison The Well... Mogu da nabrajam do sutra, ali vi brate dizite u neba ovde svako drugo sranje, to mi smeta.
  11. Nesto se premisljam, da li su vece govno oni ili I Killed The Prom Queen... AU core niggas!
  12. Bitna je muzika, naravno, ali na evropskoj metalcore sceni gotovo da nema nicega pozitivnog. Par francusko-svajcarskih pokusaja da vredi, mozda neki Englezi, ali Nemci su komedija. Evo sad slusam ove Austrijance The Sorrow, uzas koliko je neinspirativno, znaci Geozee i kompanija - nabavite, to je bas za vas!
  13. Moze da se dovede u vezu po tome sto su i jedni i drugi technical, ili se bar tako krste, to je dovoljna veza. I jedni i drugi su naproni - eto i druge veze.
  14. Na prvo slusanje - nije lose, na drugo - hmmm i to je to. Naporno do bola i to i ostala moderna technical sranja tipa Despised Icon... Ovaj danasnji technical nije ni za kurac u poredjenju sa onim od pre 15 godina, ima par da valjaju (Spawn od Possession), sve ostalo mrtvo more.
  15. Zasto? Zato sto smatram da je danasnji metalcore djubre, a da su ovi Nemci, kao i milion drugih, paraziti koji kasne za svetom par godina? Samo je kod nas losija situacija Lepo je sto se ti lozis na ono sto je odsvirano po milion puta i sto smaras nekim pricama o originalnosti, to i doprinosi cinjenici da si retardiran, ali nemoj da mi solis pameto o Fear My Thoughtsu i ostalim baljezganjima koji su od starta bili osudjeni na propast.
×
×
  • Create New...