Jump to content

Trik

Iskreni Ĩlanovi
  • Posts

    5
  • Joined

  • Last visited

    Never

Everything posted by Trik

  1. Trik

    Judas Priest

    Halford je strava zbog glasa ali je zato ***** ... "Hocu da probam nestoi drugacije" Ko ga ***e... Painkiller je najbolji album, a pesma A touch of evil rules!!!! Jedino sranje na albumu je Metal meltdown...
  2. C, c, c ... Koju si glupost odvalio, Will-O'-The-Wisp !!! Brian nije otpevao pesmu It's a long way to the top !! To je pesma sa njihovog prvog albuma, pa je logicno da je to Bon otpevao !!! U ostalom, u pesmi se cuju gajde koje je Bon svirao ... Za takvog "poznavaoca" grupe AC/DC ovo je bila velika greska !!!
  3. Mislim da im je album Californication najbolji, ali mi se ne svidjaju preterano. Narocito zbog onog "jedan kalup, pa udri ..."
  4. Naravno, zaboravio sam da dodam : Ac/Dc je najbolji rock bend koji je ikada postojao Samo mi se cini da su braca Young pomalo ispala iz forme, sto se vidi na njihovom poslednjem albumu ... sve pesme lice jedna na drugu, tekstovi su ocajni etc.
  5. Zaboravio si Thunderstruck, najbolju stvar koju su ikada uradili (a naravno Brian je otpevao). A da li ste znali da njihov prvi pevac nije bio Scott, vec Dave Evans. On je snimio samo "Can i sit next to you girl" i "Rockin' in the Parlour". Njihov poslednji album je jedan od najgorih. Jedine pesme koje su vredne pomene su Stiff upper lip, Safe in N. Y. C., Satellite Blues & House of jazz ... mozda i Can't stop rock n' roll
×
×
  • Create New...