Jump to content

POSMRTNA LITURGIJA

Iskreni članovi
  • Posts

    18
  • Joined

  • Last visited

Everything posted by POSMRTNA LITURGIJA

  1. Pozdrav Svima! Ponovo radimo! Novu postavu čine Dragan "Pagan" Mirković (Gitara i Vokal) Milan Mirković (Gitara), Andrea Janković (Bas) i Vladimir Milovanović (Bubnjevi) Vidimo se! SALVE CHAOS!
  2. Vesti za sve naše poštovaoce, dogovorili smo termin za snimanje novog albuma koji će sadržati 7 novih pesama. Snimanje je zakazano u studiju piknik (ritam nereda, pero defformero, piknik i mnogi drugi) gospodina Bandara - legende novosadske scene, za mesec septembar tako da ćemo sada malo prionuti na utezanje aranžmana i kompletne koncepcije albuma i možemo vas obavestiti da imate pravo ako očekujete dobar zvuk i u muzičkom i u produkcijskom smislu! Slava Satani! Slava Pobedi! Slava Haosu!
  3. ahahahahahahahahahaa!!!! JEBENI KRALJU!!!! RESPECT!!!
  4. Recenzija demoa "Vama Marg" by Nikola Franquelli
  5. Dobre vesti za sve poklonike crnog svetla! Posmrtna Liturgija sklopila je ugovor sa portugalskom izdavačkom kućom "War Productions", koji će izdati kasetnu verziju demoa "Vama Marg" za evropsko, a u dogovorima smo sa još jednim bliskim nam bendom za split izdanje za naše tržište! U planu je snimanje novog albuma na leto, trenutno naporno radimo na aranžmanima za pesme, uvežbavamo neke stare... O koncertima će biti reči kada za to bude vreme, jer planiramo nešto zaista unikatno, tako da sve mora biti kako treba! PL je sada kult i potrebno je da svi uslovi budu ispunjeni kako bi se magija predstavila u svoj svojoj veličini i na pravi način! HAIL SATAN! HAIL VICTORY! HAIL CHAOS!
  6. naćiće se 4 stvari A strana: Intro Vama Marg B strana: To Serve The Ancient Ones Lord Of The Kingdom Beyond
  7. Lepe vesti u ovoj godini iz našeg tabora! Skoro je sklopljen ugovor sa jednim stranim izdavačem za kasetno izdanje demoa "Vama Marg", ali dok sve ne bude potpuno gotovo nećemo reći koji izdavač je u pitanju! Na kaseti će se naći i intro koji će biti rađen ekskluzivno za ovu priliku! Živeo Haos!
  8. danas poslato plaćanje po preuzimanju tačno tako, nećemo nikog zajebati!
  9. biće skeniran i uploadovan početkom iduće nedelje. Za sve ostale koji žele da vide verziju koja je poslata redakciji mogu nas kontaktirati na pp!
  10. Sutra (u subotu 15. decembra) u vikend izdanju građanskog lista izlazi priča o POSMRTNOJ LITURGIJI i srpskoj BM sceni kroz naše oči! Nadamo se reakcijama sa svih strana nakon objavljivanja ove priče!
  11. Demo "Vama Marg" možete poručiti preko naših mail adresa [email protected] ili [email protected] Cena demoa je 300 din + ptt! Takođe ima još primeraka pagan thunders splita pa ko je zainteresovan cena je 400 din + ptt. Porudžbine takođe preko mail adresa!
  12. Nove vesti. Uskoro će biti demosa za poručivanje preko mail-a, omot je skoro gotov. Radio ga je slavonic iz benda navrog, sa motivom koji je delo Branislava Crvenkovića. Rađen je i intervju za britansko izdanje terrorizer-a ka kome će biti link kada bude objavljen! Ave Satan!
  13. Naravno da nije napustio! Usud radi sada sa nama i navrogom paralelno, a takođe i sa još jednim bendom koji tek treba da se predstavi srpskim black metal fanovima! Mogu samo da kažem da će Usud doprineti mnogo radu Posmrtne Liturgije svojim muzičkim umećem i da smo na to ponosni! Živeo Haos!
  14. ažurirana je i my space stranica i možete je pogledati na ovom linku! Posmrtna Liturgija @ My Space - Cult Of Posmrtna Liturgija Uskoro i web stranica sa svim detaljima i novostima! Hail Satan! Hail Victory! Hail Chaos!
  15. napredak je primetan kada čovek zna šta hoće i ima ljude koji ga 100% u tome podržavaju i muzički i idejno, a tu spada i tvoj kolega iz benda, i moramo reći da je veoma talentovan i da će mnogo doprineti zvuku i celokupnoj slici kakvu imamo u planu da predstavimo! Haos konačno kreće da se kotrlja! Hvala svima na podršci! Salve!
  16. Posle dosta vremena evo vesti iz našeg tabora! Novi gitarista Posmrtne Liturgije je Usud koji je svoje muzičko i tehničko umeće, kao i volju pokazao već na prvoj probi posle koje smo prezadovoljni kako se stvari odvijaju! Za sada još uvek razmišljamo o jednom nastupu u decembru, mada kao što rekoh, još uvek razmišljamo, a nastupa će biti od početka iduće godine! Urađen je i intervju za građanski list koji će biti objavljen uskoro, čim prođe cenzuru i ostalo od strane istog lista! U pregovorima smo sa jednom inostranom izadavačkom kućom za izdanje, distribuciju i promociju novog albuma, ali o tom po tom!Za sada toliko! Kaos! Pobeda!
×
×
  • Create New...