Jump to content

Bukowski

Iskreni članovi
  • Posts

    16
  • Joined

  • Last visited

Bukowski's Achievements

Anonimus of Metal

Anonimus of Metal (1/6)

0

Reputation

  1. dobri su izuzetno iako su im textovi smeshni ali muzika je zaista ozbiljno dobra!!
  2. hoce li biti kojih izdanja uskoro??? mislim nisam u toku mozda je neshto izashlo...ali ja nemam nishta osim dema od 4 pesme
  3. ne znam...meni nov materijal nije bash najbolji...
  4. mail je [email protected] inache bend nije toliko losh ali su chlanovi benda smorovi
  5. Rane su zavijene Nikad preboljene Glave savijene misli izgubljene Istine nikad poznate Vreme je velike osvete niz talase vode tela junaka plove u tamnom vrtlogu magle do pakla krvave boje trazimo zivote svoje Vidimo svetlost svoju Grobna tishina chuva tajnu tvoju horde mrtvih vojnika u stroju Ranjeno telo pod nogama Dusha je slomljenja Na vratima pakla i strasnog suda nova je patnja i nova tuga duh je nestao zivot prestao lokva se krvi razliva metalna kapija se otvara
  6. ja ovaj album ne mogu nikako da nadjem!!! ovi linkovi ne rade a i z KSa sam tako da ne mogu da ga kupim... NAPRED SABORCI!!
  7. ima li neko Pagansku religiju u PDFu ili u nekom drugom formatu.....??? samo molim da ne chitam izmishljotine...jer unapred znam da je izuzetno malo Paganskih knjiga sachuvano!!!
  8. tek sam sad provalio da si chlan benda Filip!! imenjache Pozdrav!
  9. RNA vash album je na netu(originalan snimak) uploadovan od nekog lika iz Amerike skinuo sam nije loshe....jel imam dozvolu da nakachim link da ljudi mogu da chuju tvoje pesme dok ne stigne album u Srbiju???
  10. pa oni nisu metal oni su smeshni HC... al Vozzziii mishko!
  11. Dogs don't need masters!!!! dobar im je onaj snimak iz dangube!
×
×
  • Create New...