Jump to content

Triumfall

Iskreni članovi
  • Posts

    36
  • Joined

  • Last visited

Everything posted by Triumfall

  1. Northern Isolation Review Triumfall-Deaths are his Monument Country: Serbia (Kragujevac) Label: Self-Released Year: 2011 …Triumfall. If I had a dollar for every single black metal song that eases you in with folk or electronic intro bullshit (I’m guilty of it too), I’d be a millionaire. Triumfall doesn’t fuck about with that shit. Listening to this single is kind of like trying to french kiss a belt-sander. Nothing to offer here except straight ahead, uncompromising black metal that kills its foes and impales the prisoners. This is the kind of release the world needs more of and as this band has only been around for 5 years now, we can hope to see more increasingly violent releases from these Serbian madmen. 5/5
  2. @dimmu1 - o mogucnostima narucivanja uskoro cemo staviti obavestenje @SAG - hvala brate. satanic hails. Pesme su okacene na myspace i na youtube: www.myspace.com/triumfall http://www.youtube.com/watch?v=w0mZ7DAj9a8&feature=related http://www.youtube.com/watch?v=ypDIla1rzy0
  3. UPDATE Izasao je novi self released single Triumfall-a pod nazivom Deaths are his monument. Sastoji se iz dve pesme: Deaths are his monument i Black devotion manifest. HAIL SATAN cover http://imageshack.us/photo/my-images/13/coversmallbj.jpg/
  4. Bice promena u pogledu svirke (takodje i produkcije), ali o tome vise kada album bude snimljen, Ave Satanas!
  5. Obavestavamo sve zainteresovane da je rad na drugom albumu Triumfall-a skoro u potpunosti gotov. Snimanje treba da pocne krajem ove ili pocetkom sledece godine. Vise informacija uskoro. Ave Satanas!
  6. Intervju za Brutalism.com http://brutalism.com/content/triumfall-spreads-the-words-and-works-of-satan plus jedna recenzija http://www.powerofmetal.dk/reviews10/triumfall_review.htm
  7. VESTI: Ostalo je jos svega nekoliko diskova. Cena je 1200 dinara + postarina. Zainteresovani ih mogu naruciti na: [email protected]. HS!
  8. Update: Danas nam se javio vlasnik Regain records-a Per Gyllenback. Situacija je ovakva: Na nas CD greskom je stavljen bar code Dark funerala. Ta greska mora da se ispravi tako da cemo morati da cekamo jos malo. U svakom slucaju, on je obecao da ce diskovi stici pocetkom ili sredinom januara. Toliko za sada...
  9. VESTI: Evo videli smo i mi da se album pojavio na netu. To je verovatno uradio neko ko ga je kupio preko Forces of Satan mp3 prodavnice. Pa eto, koga zanima, sada moze da preslusa. Sto se tice originalnih diskova, oni na zalost jos nisu stigli. Infernus radi sve sto je u njegovoj moci da se to desi sto pre, ali Regain records ne radi posao na vreme. Ista je situacija i sa reizdanjem Ophiolatry. Regain records je odavno odradio diskove, ali ih jos nije pustio u prodaju. Trebalo bi ovih dana da nam se javi Jorg Brauns iz Regain-a. Nadamo se da cemo sto pre imati dobre vesti. I jos jedna vazna stvar. U privatnoj poruci koju sam poslao onom liku nisam se izrazio na pravi nacin, pa je to pogresno protumaceno. Kada sam rekao da necemo prodavati diskove u Srbiji, mislio sam da nece biti zvanicne distribucije. Ono sto nama stigne mi hocemo da prodamo i moci ce da se naruci, ali nece biti umnozavanja diskova. To sto u Srbiji nece biti distributera nije nasa krivica. Dakle, cim stignu originali, stavicemo ovde obavestenje, i ko god zeli moci ce da naruci.
  10. Mozete cuti jos jednu stvar sa albuma na myspaceu nase izdavacke kuce: www.myspace.com/forcesofsatanrecords
  11. Triumfall Official Website Triumfall Official MySpace
  12. Oficijelni sajt Triumfall-a je konacno online. www.triumfall.com
  13. Ovo je omot za predstojeci album.
  14. OBAVESTENJE Nova pesma je postavljena na nas myspace. www.myspace.com/triumfall Pesma ce se naci na nasem prvom albumu koji ce se zvati ANTITHESIS OF ALL FLESH i koji ce pocetkom sledece godine izaci za FORCES OF SATAN RECORDS. Marketing i distribuciju albuma ce raditi REGAIN RECORDS. HAIL SATAN!
  15. @Grobodan Hvala za odlicnu recenziju Inace snimanje i miksovanje prvog oficijelnog albuma Triumfall-a je juce konacno zavrseno. Jutros je poslat za Norvesku odakle ce ga Infernus ovih dana odneti u Svedsku na mastering. Album se sastoji od 8 stvari (tri stare ponovo snimljene + 4 nove + intro). Informacije u vezi naziva albuma i datuma izlaska tek slede.
  16. Snimanje prvog oficijelnog albuma Triumfall-a pocece 12. jula u studiju Wildcat u Kragujevcu. Mozete ocekivati daleko mracniju atmosferu nego na Promo 2007. Album ce izaci krajem ove ili pocetkom sledece godine.
  17. OBAVESTENJE U prethodna tri dana imali smo priliku da u Beogradu ugostimo jednu od najvecih legendi Black Metala. Gitarista i osnivac Gorgorotha Roger Tiegs poznatiji po pseudonimu Infernus doputovao je kako bi se sa nama dogovorio oko detalja ugovora koji smo potpisali za njegovu izdavacku kucu Forces Of Satan Records. Jos uvek nije sigurno ali najverovatnije ce i Regain Records raditi distribuciju naseg albuma koji cemo snimiti u predstojecem periodu. Mastering albuma ce se raditi u cutting room-u u Stockholmu. Ovim nam se otvaraju nove perspektive za daleko ozbiljniji rad. Zahvaljujemo se svima koji su nas do sada podrzavali i nastojacemo da u buducnosti ispunimo sva vasa ocekivanja.
  18. Pevac je i dalje isti samo je promenio pseudonim. Samo je basista nov. Stari basista nije vise u bendu zbog manjka posvecenosti Triumfallu.
  19. Doslo je do nekih promena u postavi benda. Ona sada izgleda ovako: Atterigner - vocals Vorzloth - guitar Usud - guitar Phantom - keyboards Inomatanas - bass Defluens - drums
  20. TRIUMFALL NA CASTLE FESTU POTVRDJENO!
  21. E nemam pojma koliko je ulaz, to ce biti naknadno saopsteno. Kad budem imao sigurne informacije otvoricu posebnu temu.
  22. E nisam znao da i vi svirate. Ja sam cuo da sviraju od domacih Defilement, Samrt i mi. Izgleda da sam malo pozurio sa informacijama Nema veze, u svakom slucaju vidimo se
  23. Triumfall ce nastupiti 14. marta u Beogradu u maloj sali SKC-a sa Vokodlokom a od domacih bendova ce jos nastupiti Defilement i Samrt. Be there..
  24. Sve informacije u vezi eventualnih koncerata ce biti ovde blagovremeno, mada nemamo nista u planu trenutno. Sa Zaklanom stvarno ne znam sta se desava, a sto se tice Posmrtne liturgije, kako sam cuo od Dragana i od Nikole, kod njih stvari idu odlicno, pitaj na njihovoj temi za vise informacija.
  25. Da, u pitanju je The Stone. Sto se tice izdavaca, kao sto vec rekoh, jos uvek cekamo odgovore. A sto se tice albuma, sigurno ce biti snimljen u toku ove godine. Ove tri pesme sa Promoa 2007 ce biti ponovo snimljene plus jos tri nove plus intro i outro. Album ce biti daleko boljeg kvaliteta od demoa, mnogo ce se vise raditi na produkciji da to bude bas ono kako treba.
×
×
  • Create New...