Jump to content

PECEMK

Članovi
  • Posts

    9
  • Joined

  • Last visited

About PECEMK

  • Birthday 12/11/1988

Contact Methods

Profile Information

  • Location
    Ohrid, Makedonija

Profile Fields

  • Gender
    Male

PECEMK's Achievements

Anonimus of Metal

Anonimus of Metal (1/6)

0

Reputation

  1. Nema sanse! Skinuo sam to juce od torrent-a... Pre njega sam skinuo 128cu, bila je totalno sranje... 320 je druga prica... Oseti se na uvo, ne treba ti program da to osetis...
  2. Evo Death Magnetic na High Quality 320 kbps, bolje ne moze biti... Rapidshare Link: Metallica - Death Magnetic [mp3 - 320 kbps] nema pass
  3. Za me najbolji gitarist ROCK muzike je, ma nije jedan ima ih vise evo Top 3: 1.Ritchie Blackmore 2.Slash 3.Zakk Wylde
  4. Ja mislim da je dosta zgodnije sa rapid-a posto znas kad ide ide... a sa torrentima dobro... i to je u redu... ali ne znas kad moze zapeti!
  5. Pesma Tomorrow se nalazi na soundtrack-u SAW IV
  6. Evo za sve koje nisu culi album a zele ga cuti link za skidanje albuma! Sebastian Bach - Angel Down [2007] Meni se album veoma dopao!
  7. Ni sam znao gde da smestim ovu temu pa sam resio ovde! Meni se ovaj album svidja previse... Ako ih neko nije cuo moze slobodno skinuti njihov album... Sixx A.M. - The Heroin Diaries [soundtrack] Pozdrav i cekam odgovore!
  8. Hardfaced je bend iz Ohrida, Makedonija. Sviraju vec 3ipo godina... Napravili su vise klubskiv svirka u Makedoniji, svirali su sa bugarskim hardcore bendom Last Hope, sa Beogradjanima, Hang, sa bendom SMUT iz Skoplja i t.d. Poslednje su svirali na Go Fest-u u Beogradu i dobili su veoma dobre komentare... Vise o njina mozete procitati na njihom myspace profile-u Hardfaced Ovde mozete spustiti njihov album i cuti kako oni zvuce.... zajedno sa albumom imate i omot albuma i tekstove evo link: Hardfaced - More Than Hate [2007] VELIKI POZDRAV!!! UZIVAJTE!!
  9. Svi koji zele cuti HARDFACED bend koji svira Metalcore i koji je momentalno najaktuelniji bend u Makedoniji... Bend je iz Ohrida postoji vec 3 god. detaljnije informacije mozete procitati na njihovom myspace profile-u www.myspace.com/hardfacedmk a njihov prvi studiski album mozete spustite ovde. Hardfaced - More Than Hate [2007] UZIVAJTE!!!
×
×
  • Create New...