Jump to content

countessdracula85

Iskreni članovi
  • Posts

    9
  • Joined

  • Last visited

Everything posted by countessdracula85

  1. tu nema 'prave' i 'krive' strane. jednostavno svako slusa ono sto voli, a ono sto ne voli ne mora da pljuje-ovo se odnosi na mr. maniaca(koji btw. ne propusta nijednu temu Nu-metal foruma-ljudi zar vam nije to pomalo sumnjivo :? )
  2. Sta imas ti protiv Murderdollsa :? :x :? :x
  3. konacno se neko sjetio da se vrati na temu..... e ovako,na 1.-om albumu ima samo jedna dobra pjesma-Spiders-ostalo je...nije mi cak ni ostalo u sjecanju...2.album je fenomenalan,svaka pjesma je vrh,sto je u danasnje vrijeme prava rijetkost...na 3.-em ima par dobrih songova(A.D.D., Innervision,IEAIO..) ali Toxicity ipak ostaje zakon!
  4. Zasto je RAMMSTEIN stavljen na Ne-metaL??? :? :? :? :? :? was tust du? was fuhlst du? was bist du? DOCH NUR EIN TIER!
  5. Uuu,odlican band! best songs from Wisconsin: Pushi t ,I am, Love dumpling, a sa Machine-a najjaca BLACK & WHITE, zatim Cold, This is not...Wayne Static is sooo secksie
  6. U potpunosti se slazem s tobom! pjesma je stvarno genijalna! ali fuck,nidje ne mogu da nadjem cd! :ne: samo imam tu pjesmu
  7. Dobro,stvarno bi mogli malo da pricate o temi,za promjenu. jel neko primjetio da je album (mislim na pirate) izdat u 3 razlicita primjerka(odje mislim na razlicite nazive pjesama)? Recimo Thoughtless se na drugom cd-u zove Tear me down a na trecem ...uf zaboravila sam ,nije vazno... Uglavnom,najvise mi se svidja Crack her ili kako se vec zove..., Here to stay i Thoughtless(moram pomenuti da je spot odlican!)
  8. meni se najvise svidja "Devilred" sa Darkness and Hope, i "Nocturna". Inace vokal mi i nije nesto.Ipak je Dani Filth neprevazidjen!
×
×
  • Create New...