Jump to content

XpoHoc

Iskreni članovi
  • Posts

    11
  • Joined

  • Last visited

Profile Information

  • Location
    negde

XpoHoc's Achievements

Anonimus of Metal

Anonimus of Metal (1/6)

0

Reputation

  1. Mi u ekipi se svi kunemo u hard rock '70-ih i '80-ih i metal '80-ih.. I naravno gansi su svakom u top 5 bendova tog perioda.. I tako jednog dana uzmem ti ja da slusham panteru (naravno od kauboja pa na ovamo) i odlepim!!! I kako to vec ide svi me redom isprozivashe da sam paljevina.. I ja reko' dobro jebi ga, mozda i jesam ali ovi momci satiru.. Da li treba da napominjem da sad svi u ekipi gotive panteru? Jebem li ga.. Uvek sam slushao ono sto mi lezi a ne sta lezi ljudima oko mene.. Btw.. Imam i par ortaka folkera pa mi nikad ne pade na pamet da pocnem to i da slusham.. Ali gansi su mi i dalje u top 5!!!!
  2. znam da nije bas metal muzicar ali definitivno bonzoa.. i naravno klifa i dajmbega..
  3. XpoHoc

    Black Sabbath

    sve pesme sa ozijem, svi albumi sa ozijem i zamislite.. OZI!! inace bio sam im na koncertu u sofiji juna 2005.-e (naravno orginalna postava)!!! e to je jedna od stvari za koje valja ziveti!! inace prva stvar koju je ozi uradio kad je istrcao na stejdz je pokazivnje gole guzice, dok su "momci" iza njega pocinjali rif za n.i.b. !! kompletan al po meni totalno pozitivan ludak! o ajomiju, batleru i vordu stvarno ne treba nista posebno reci!! najbolji cert na kom sam ikad bio!!
  4. a vala propustio sam ih u beogradu, potom na egzitu.. pa necu valjda i u kstu!
  5. a ko je pa voli? ali ozbiljno ne poznajem coveka ili zenu koja voli ovo sranje koje trenutno vlada!!! uzas!
  6. sta da vam kazem osim da su kola zakon! pogotovo kad vozi neko drugi! sinoc sam promenio tri lokacije i bilo mi je bas dobro! znam da uvek postoji opcija sa kolima u jendeku al ko jos o tome razmislja kad nam je do jaja! aj u zdravlje!!!
  7. Ljudi! Sta je veceras u kstu? Ako uopste ima nesto?
  8. sta je sa vama narode? sad sam dosao sa alternative i nije mi dobro od smora! vrte 2 diska vec godinama a vi se borite da im odete na jebeni maskenbal!? ma to je rupcaga kakve nema jos su poceli da tripuju kako su opasni! lakse uci u EU nego u mrtvi kst!
×
×
  • Create New...