Jump to content

gile

Iskreni članovi
  • Posts

    27
  • Joined

  • Last visited

Everything posted by gile

  1. Pa na netu. Sanjin okacio ceo album za free download i jos plus brdo pornica... Kako nisi video to?!
  2. Sad dolazi onaj deo kada ispadam totalno ali iskreno govno i pitam te otqd se znamo, a ti se prepun razumevanja za moj zakrecen mozak ne naljutis na mene!!! :D Za HATRED neam pojma. Kazem da ih nisam slusao sigurno godinu i po, ali ovde po YUM-u dobijaju prilicno dobre kritike. Sve je stvar ukusa, valjda. Ja to ne slusam vise ama ich uopste, tako da svakako nisam merodavan da sudim! PS. Xaxaaa! Poklapaju nam se misljenja o Ognjenom Zmaju!!! Davno sam ja rekao da je on esencija zla i otrov u mrsavoj boci sa dredovima! Sta ocekujes od coveka koji svrsava na War From Harlots Mouth?! Xixixiii! =D
  3. OK. Definitivno je potvrdjeno: SKC, Livingroom, 24. avgust, 22h, 200 din upad! TEPHRA (Nemacka) AS_MY_VICTIMS_FALL (Beograd) COUNTERIGNITION (Kovin)
  4. U svakom slucaju, AMVF nesumljivo ima najbolju PR sluzbu u zemlji!
  5. Auu, a Tephra je bas nwoahm!?? Super bend, nema sta, ali ne vidim preteranu slicnost... Ali, jel to potvrdjeno definitivno?!
  6. Juuuhuuuhuuuu!!!! Al ce da procure neke slicke! Xixixixiiii!!!!
  7. Ok. Okacili smo danas i drugu pesmu na svemirski profil!!!!! Zove se PrayForTheSane!!! Dodjite, preslusajte, skinite, recite dal' vam se svidja!!! POZ svima!!!!!!!!!!!!!!!!!!! http://www.myspace.com/asmyvictimsfall
  8. Samo ga smestite u istu prostoriju sa onim klavijaturistom...
  9. Ako Milketu hocete da udovoljite, svirajte Nightwish... On se pali na to, samo toga jos nije svestan
  10. Neki bi rekli i kao Amon Amarth... Hehe... To je to, metalubercore... Ova pesma i jeste malo mracnija od ostalih...
  11. Ex... Konacno smo okacili pesmu na http://www.myspace.com/asmyvictimsfall Uskoro ce biti i PrayForTheSane gotova, cim nadjemo vremena da je snimimo Stay tuned!
  12. Preslusao sam doticno izdanje... Kako bi Englezi rekli: My cup of tea!!! Masna produkcija, dobre pesme... Sta reci?! Sta je jos potrebno??!!!! A sad kritike... Samo 2! 1. Milosh iz Tibie hmmmm.... Ne kazem, interesantno, ali ne bas po mom ukusu...(mada ovo i nije prava zamerka) U svakom slucaju, samo moje misljenje... 2. VELIKA ZAMERKA: Hocu jooos!!! Malo bre pesama rodjaci!!! Bar josh 2 da su nasle svoje mesto na inace UBER izdanju!!! Ako je moje misljenje relevantno po bilo kom osnovu, dajem vam 9/10!!! Keep up the good work!!!!!!!!!!
  13. Bicu zloban- totalno slican fazon jednom Panterinom omotu! Far beyond driven maybe?!
  14. Ajd da vidimoi to!!! Bilo je krajnje vreme!!!
  15. Za one koje zanima, dodjite 30. aprila u livingroom, AMVF izmedju ostalog svira i Trivium...
  16. Dobro de, zar je bitno?! Pravci su TAAAAAAAKOOOOOO glupava stvar! Jbt, sto mi nedostaje srednja skola kad su postojali samo heavy, thrash, death i black!!! Sada bre ima milion i jedan zanr! Ako hocete TACNU odrednicu AMVF zvuka, onda bi to glasilo ovako: death melodic thrash Belgrade school of classical new wave of american heavy metal... Ne mogu da opisem koliko ovo morbidno glupavo zvuchi!!! Sto kaze saborac Freak, bitno li je uopste? Dodjite na svirq, da se zajebavamo!!! Kao sto rekoh, najbliza odrednica bi bila METALCORE... Zovite nas bre i kineskom operom u nazad, o5 nece biti bitno! Koga zanima, docice da cuje, koga ne zanima, nikom nishta! Narano brate! Zhiv bio, pa se u zdravlju gledamo uskoro!!!
  17. Veruj mi da i ja isto pricam... U stvari, nemam pojma otqd taj NEW WAVE u celoj prici kad mi u principu nemamo mnogo dodirnih tacaka sa doticnim zanrom... Svakako je mnogo bliza odrednica metalcore...
  18. 4! Apdej... Josh je u fazi rada, ali 4... Polako... Verovatno ce uskoro i 5. ...
  19. To je i bila ideja nesretnog emo Duleta... Ali, ostace naziv, shto da ne?! Pesme na zalost nece biti postavljene josh mesec dana, kada se, NADAMO SE, selimo u studio da ih snimimo, jelte... Jbg, bolje da snimimo lepo, nego u nekoj qcnoj produkciji... Do tada, nema vam druge, na svirq pa slushajte :D POZ svima!
  20. nope... Nista nalik KsE... Devo ne'am pojma sta je... Krenusmo u pocetku ka metalcore vodama, ali mislim da nije to to... Bar sadasnje autorske nisu bash... Jbg, kad spojis bend u kome svako ima razlicit muzicki uqs... Jbg, ja bih rekao najblize shadows fall-u, mada su nas ljudi poredili sa amon amarth (!??)... Elem, odoh u off. Dodjite, cucete.
  21. Samo da se nadovezem: dakle, 30. april- LivingRoom i 12. maj Danguba. edit: Dobro, vidim da je nazalost otpao Gornji Milanovac 17. aprila... (Ovo su datumi za koje ja znam, madasam u poslednje vreme u haosu pa me ne bi cudilo da mi je nesto promaklo!) POZ SVIMA I NADAM SE DA SE VIDIMO USKORO!!!
  22. To htedoh i ja sada da pitam... Vidim da ste i logo promenili... Ne znam sta da kazem, cek dok se malo priviknem. Cover je do yaya! Za demo ne zvuci NIKAKO lose! Naprotiv! Cak je bas po mom ukusu... Ja obozavam prljav zvuk gitare bez mnogo DZDZ. Ali, onaj uvod u Defiled mind, uhhh! Sabija. Sta si koristio od efekata na basu? Tu pesmu sam jedino stigao da cujem. Kad se vrnem s koloqa, preslusacu i ostalo! Ljudi, i dalje jedite malu decu ovako!
  23. Joxoxooo! Koji UNHOLY ALLIANCE! Hvala matori. Gdes' bre satane?! Htedoh da pitam Alisu za svirku AF-a, al sad vec vidim i sam.
×
×
  • Create New...