Jump to content

tempest

Članovi
  • Posts

    6
  • Joined

  • Last visited

tempest's Achievements

Anonimus of Metal

Anonimus of Metal (1/6)

-3

Reputation

  1. Juce pricam ortaku da sam bila na koncertu, a on ce: "Aaaaaaaaa, STRASHNOSMARIUS!" (Dobro, j*** ga, on slusa death i slicno.) Koncert je bio dobar, ali je meni SONATA ARCTICA bila neuporedivo bolja. Ekstra su imali energiju, dok ja to kod Stratovarius-a nisam primetila uopste. A i odnos prema fanovima im je u p.m.! Timo se slikao sa troje-cetvoro ljudi i rekao: "Last picture. We have to go!" i usao u bus, a nisu krenuli jos 15 minuta nakon toga!!! Covek je DIREK!!! Tacka. A upravo na tom polju je SONATA dokazala koliko su SUPER COOL i APSOLUTNO NAJCOOL STRANI BEND koji je ikada svirao u skc-u jer su se posle koncerta DVA SATA druzili sa fanovima, slikali, pricali, potpisivali... Bez obezbedjenja iz skc-a i slicnih gluposti koje su neke “velike zvezde” trazile kao “zastitu” zbog fanova koji ih cekaju ispred busa. I zato bi bas volela da ELDERANE objasni LAZ koju je ispalio na temi koncerta Sonate kako nije bilo “meet and greet”-a na Sonati jer su oni otkazali zato sto ne zele kontakt sa fanovima!!! AJDEEEEEEEEEEEEEEEE AKO SMES!!!
  2. Gamma Ray su bili sjajni kad su gostovali ovde pre dve godine. Nadam se da se u medjuvremenu nisu "pokvarili". TO LAZA GNR: Ostavila sam ti na PM da se javis jednoj rock drugarici. 'Si video?
  3. Totalno sranje od koncerta!! METALLICA iz juna 2004te apsolutno NENADJEBIVA !!!!!!
  4. Ortak je regularno kupio kartu za cert ulaz je zapad stajanje A levo. Nece moci da ide i prodaje po ceni - 5500. Ako ima zainteresovanih neka mi se jave na PP. Zna li neko ko je predgrupa? ROCK ON!
  5. Pazi, mogao si da sidjes i posle Krejdla, jer Prorok je poceo oko pola dvanaest, a ta “internacinalna” svirka oko pola jedan i trajala je do tri. Naravno, nije stalno neko od stranaca bio na bini, bilo je mozda sedam-osam pesama ukupno, ali svejedno, nije to nesto sto se vidja svaki dan. A da, zaboravila sam da kazem da je posle “Enter sandman”-a neki stariji lik iz ekipe Moonspell-a dosao da ih “skine” sa bine rekavsi nesto kao “Time to go!”, a Aires mu kaze: “Just one more song!” Kao na ekskurziji: “Ajde, razredni pusti nas jos malo!” Hahaha!!! I tu je usledila: “Seek and destroy”!!! Pevao je Srdjan iz Proroka, klavijature su iskljucene, ova trojica iz Moonspell-a ostala su na zicanim instrumentima, a za bubnjeve je seo neki celavi lik koji ih je razlupao! Zaista teatralan dogadjaj kojem je trebalo prisustvovati! Meni su inace svirke Proroka nezaobilazna zabava jer su fenomenalan coverband i na njihovim svirkama se uvek nesto zanimljivo desava. Tako se pre jedno mesec dana u starom Livingroom-u neka likusa skinula u crni sadomazo kozni korset i nesto sto je licilo na crne pamucne zenske bokserice i crne sandale i namazala cele noge nekim uljem da bi se onako “masno” sijala i izasla na binu za vreme nastupa benda i pocela da igra onako kao nesto kobajagi seksipilno, a umesto uzdaha izazvala je cudjenje i opsti smeh. Sta da vam kazem drugari, ko nije bio posle Moonspell-a na svirci Proroka ne zna sta je propustio! ROCK ON!!!!!!
  6. Nakaze necu da komentarisem - to su iskompleksirane budale koje na taj nacin privlace paznju. Nisam ih nesto puno ni videla jer sam dosla u SKC nesto oko 23:45 na svirku Proroka u nekadasnjoj Maloj Sali a sadasnjem Livingroomu (nije sija nego vrat). Elem, posle jedno pola sata (ako se dobro secam) pevac i bubnjar Dead Shape Figure dolaze na scenu i odvaljuju najljuci “Symphony of destruction” koji sam ja ikada cula u cover varijanti! Posle nekog vremena Aires (basista Moonspella) peva “Smoke on the water”! Pred kraj svirke vise se nije znalo ko silazi s bine a ko se penje i peva ili svira, ali meni je licno najjaci momenat veceri bio “Enter Sandman” izveden u postavi: Hannes (Finac - basista Turisasa) vokal, Aires (Venecuelanac) na basu, na jednoj gitari – bubnjar Moonspella (Portugalac), a na drugoj gitarista Moonspella (Portugalac). Samo su klavijaturista i bubnjar Proroka ostali na svojim mestima. Znaci imali smo cetiri nacije sa dva kontinenta iz tri benda u tom momentu na bini. LUDILO!!! A i interesantno je bilo videti scenu posle svirke kad je negde oko pola cetiri menadzer izbacio iz tour busa dve “fine devojcice” koje su uzurbano namestale svoje kratke suknjice, a bubnjar bez blama zakopcavao slic a kao iz kurtoazije on i gitarista se ko zna kako romanticno pozdravljaju sa njima. A par minuta pre toga taj isti menadzer je “oteo” meni i mojoj drugarici Airesa i Fernanda uguravsi ih u taj isti bus! A tako smo lepo caskale sa njima celo vece...
×
×
  • Create New...