Jump to content

tempest

Članovi
  • Posts

    6
  • Joined

  • Last visited

Posts posted by tempest

  1. Juce pricam ortaku da sam bila na koncertu, a on ce: "Aaaaaaaaa, STRASHNOSMARIUS!" laugh.gif (Dobro, j*** ga, on slusa death i slicno.)rolleyes.gif

     

     

     

    Koncert je bio dobar, ali je meni SONATA ARCTICAicon_rockdevil.gif bila neuporedivo bolja. Ekstra su imali energiju, dok ja to kod Stratovarius-a nisam primetila uopste.

     

     

     

    A i odnos prema fanovima im je u p.m.! Timo se slikao sa troje-cetvoro ljudi i rekao: "Last picture. We have to go!" i usao u bus, a nisu krenuli jos 15 minuta nakon toga!!! Covek je DIREK!!!no.gif Tacka.

     

     

     

    A upravo na tom polju je SONATA dokazala koliko su SUPER COOLmusik19.gif i APSOLUTNO NAJCOOL STRANI BENDwub.gif koji je ikada svirao u skc-u jer su se posle koncerta DVA SATA druzili sa fanovima, slikali, pricali, potpisivali... Bez obezbedjenja iz skc-a i slicnih gluposti koje su neke “velike zvezde” trazile kao “zastitu” zbog fanova koji ih cekaju ispred busa.

     

     

     

    I zato bi bas volela da ELDERANE objasni LAZ koju je ispalio na temi koncerta Sonate kako nije bilo “meet and greet”-a na Sonati jer su oni otkazali zato sto ne zele kontakt sa fanovima!!! AJDEEEEEEEEEEEEEEEE AKO SMES!!!tongue.gif

    • Upvote 1
    • Downvote 1
  2. E bemmu zeca, da sam znao pre bih sishao to da ispratim namjesto Krejdla.

     

     

     

    Pazi, mogao si da sidjes i posle Krejdla, jer Prorok je poceo oko pola dvanaest, a ta “internacinalna” svirka oko pola jedan i trajala je do tri. Naravno, nije stalno neko od stranaca bio na bini, bilo je mozda sedam-osam pesama ukupno, ali svejedno, nije to nesto sto se vidja svaki dan. A da, zaboravila sam da kazem da je posle “Enter sandman”-a neki stariji lik iz ekipe Moonspell-a dosao da ih “skine” sa bine rekavsi nesto kao “Time to go!”, a Aires :wub: mu kaze: “Just one more song!” Kao na ekskurziji: “Ajde, razredni pusti nas jos malo!” Hahaha!!! I tu je usledila: “Seek and destroy”!!! :rockdevil::rockdevil::rockdevil: Pevao je Srdjan iz Proroka, klavijature su iskljucene, ova trojica iz Moonspell-a ostala su na zicanim instrumentima, a za bubnjeve je seo neki celavi lik koji ih je razlupao! Zaista teatralan dogadjaj kojem je trebalo prisustvovati! Meni su inace svirke Proroka nezaobilazna zabava jer su fenomenalan coverband i na njihovim svirkama se uvek nesto zanimljivo desava. Tako se pre jedno mesec dana u starom Livingroom-u neka likusa skinula u crni sadomazo kozni korset i nesto sto je licilo na crne pamucne zenske bokserice i crne sandale i namazala cele noge nekim uljem da bi se onako “masno” sijala i izasla na binu za vreme nastupa benda i pocela da igra onako kao nesto kobajagi seksipilno, a umesto uzdaha izazvala je cudjenje i opsti smeh. Sta da vam kazem drugari, ko nije bio posle Moonspell-a na svirci Proroka ne zna sta je propustio! :muzicar: ROCK ON!!!!!! :meshuggah:

     

     

  3. Ajde, smorili ste vise, 5 strana o nakazama :)

    Nego, cujem glasinu da su se Moonspell posle svirke pojavili u Dangubi na nekoj svirci i izasli na scenu da otcepaju koju, ima li istine u tome?

     

     

     

    Nakaze necu da komentarisem - to su iskompleksirane budale koje na taj nacin privlace paznju. Nisam ih nesto puno ni videla jer sam dosla u SKC nesto oko 23:45 na svirku Proroka u nekadasnjoj Maloj Sali a sadasnjem Livingroomu (nije sija nego vrat). Elem, posle jedno pola sata (ako se dobro secam) pevac i bubnjar Dead Shape Figure dolaze na scenu i odvaljuju najljuci “Symphony of destruction” koji sam ja ikada cula u cover varijanti! Posle nekog vremena Aires (basista Moonspella) peva “Smoke on the water”! Pred kraj svirke vise se nije znalo ko silazi s bine a ko se penje i peva ili svira, ali meni je licno najjaci momenat veceri bio “Enter Sandman” izveden u postavi: Hannes (Finac - basista Turisasa) vokal, Aires (Venecuelanac) na basu, na jednoj gitari – bubnjar Moonspella (Portugalac), a na drugoj gitarista Moonspella (Portugalac). Samo su klavijaturista i bubnjar Proroka ostali na svojim mestima. Znaci imali smo cetiri nacije sa dva kontinenta iz tri benda u tom momentu na bini. LUDILO!!! :rockdevil: A i interesantno je bilo videti scenu posle svirke kad je negde oko pola cetiri menadzer izbacio iz tour busa dve “fine devojcice” koje su uzurbano namestale svoje kratke suknjice, a bubnjar bez blama zakopcavao slic a kao iz kurtoazije on i gitarista se ko zna kako romanticno pozdravljaju sa njima. A par minuta pre toga taj isti menadzer je “oteo” meni i mojoj drugarici Airesa i Fernanda uguravsi ih u taj isti bus! A tako smo lepo caskale sa njima celo vece... ;)

×
×
  • Create New...