Jump to content

Dead

Iskreni Ĩlanovi
  • Posts

    10
  • Joined

  • Last visited

Dead's Achievements

Anonimus of Metal

Anonimus of Metal (1/6)

-4

Reputation

  1. jel se koncert odrzava u tom skc na nbg? i gde je koj moj taj skc na nbg? i zasto na sajtu tog skca na nbg ne pise nista o koncertu veceras? i jel mogu da se kupe karte pred pocetak koncerta? i jel staje tamo negde 17ica?
  2. pa I guess da bi trebalo da imponuje Mayhemu i nama ako su zbog straha prekinuli koncert.
  3. Legendaran koncert. Nepotrebno je vise ista reci. Ovo sam cekao godinama. Uhvatio sam Hellhammerovu palicu, blejao sam sa Mayhemom do 5 ujutro, glasne zhice vishe ne posedujem. Znachi dechachki snovi... \m/ PS ko ima slike neka ih shibne ovde
  4. Ljudi prodajem kartu za In Flames za male pare. Ako ste zainteresovani ili znate nekoga ko jeste: [email protected] msn - [email protected] ili ako nemate ni spejs ni MSN onda me iscimajte ovde.
  5. haha chuo sam da je belphegor kobasao jednu "devojku". haha...koliko moras biti raw i nekro da bi uradio tako nesto.
  6. Dead

    Mayhem

    pazi ja shljakam za oficijalni sajt mayhema nesto i nisam dobio nikakvu informaciju. provericju mail opet al ne verujem. dodato: noup. nista o tome. ali nadam se. ako dolazi u osjek docjicje i u bg ili smederevo. u protivno ako necje breg muhamedu muhamed cje bregu.
  7. Dead

    Mayhem

    KO BRE DOLAZI U OSIJEK??? MAYHEM?!??!?!?!
  8. Dead

    Mayhem

    kad budete nauchili da se dupe brise tolet papirom a ne rukama vratite se na ovu temu da postujete. do tada necju se prepucavati sa idiotima kao sto ste vi. PS nisam ja nikakav kojadinovic ali ako se njegovi stavovi slazu sa mojim pozdravi ga. ko god da je. PS gojko nadam se da znas da Satyr vozi roze ferari posto vidim da imas avatar satirikona (i to sa najpozerskijeg albuma).
  9. Dead

    Mayhem

    haha cekaj bre jes ti normalan? ko bi hellhammera natakao na kolac danas? blasphemer sa sve svojom fegetskom rupichastom majcom ili mozda necrobutcher? pre bih rekao da bi ga obojca natakli na kurac. ovo danas to je gayhem samo je mnogima tesko to da priznaju sebi. kako mozes da kazes da je pozerski period u kom je Dead bio kada su Dead i Euronymous postavili standarde u blak metalu? Jesi li ti jebeno svestan da da nema euronymousa ne bi bilo ni emperora ni immortala ni burzuma ni darkthrona. Koje je to mudo molim vas lepo varg vikernes? po cemu je on zajeban? spalio neku drvenu crkvu u nekoj pichki materini koju niko nije ni chuvao i ubio euronymousa sa ledja? ne sme da izadje iz zatvora nego namerno pravi sranja jer zna da necje procji ni 2 dana a neko cje mu prosuti mozak po ulici. Dead nije precenjena lichnost. i Jon Nodtveit se ubio pa sta? nije velika legenda kao Dead. Dead je jebeni blak metal. on je najveci bleker kog je ovaj svet do sada video a ti pricas kako je on pozer. Jesi ti lud??? ili luda stagod?
×
×
  • Create New...