Jump to content

marebizare

Iskreni članovi
  • Posts

    48
  • Joined

  • Last visited

Everything posted by marebizare

  1. marebizare

    Jain

    Novi Post rock- hardcore bend. Projekat clanova bendova: Tibia, Deadrise, No way back i Barcode. Uskoro jos informacija, a do tada pesma:
  2. USKORO NOVE 3 PESME I KONCERTI!!!
  3. nismo mi dali nista,majke nam sami su objavili, i mi se iznenadili...
  4. NOVI PROFIL, NOVA PESMA, NOVI VIDEO KLIPOVI: www.myspace.com/deadrisemetal
  5. pa ima da se pazari na koncertima...dolazicu ja u ns uskoro na null, pa cu poneti diskove...200kinti... disk ima samo 4 pesme, da ne bi bio "naporan"...stagod... danilo, aj cujemo se fonom, bi ako je ok datum i ok cena...obozavam have heart i rise and fall!
  6. Aj još jednom kao zvanično: Nakon nešto manje od dve godine vrednog rada, velikog broja koncerata i pridobijanja što domaće tako i regionalne publike bend Deadrise nam predstavlja svoje novo izdanje ‘’The Revelation’’. Kao i ranije ovaj disk se odlikuje velikom dozom sirovosti i energičnosti, a u tekstualnom kontekstu još većom brutalnošću. U pitanju je moderna mešavina hardcore i deathmetal muzike sa čestim uplivom melodičnih deonica. Tekstovi su i dalje socio-političke tematike, sa velikom dozom kritike i mržnje uperenim ka svetu laži, mediokriteta, šovinizama, klasnim razlikama, monopolizmu i zagadjenju životne sredine. Jedan od aduta ovoga benda jeste što egzistira bez nepotrebnih prevelikih ambicija i radi čistog zadovoljstva svojih članova. Cilj nije dostizanje popularnosti ili materijalne dobiti, već uživanje u muzici i iskazivanje svojih stavova trudeći se da na taj način pozitivno utiču na svest mladih ljudi. Dve pesme sa ovog izdanja-download : http://www.mediafire.com/download.php?tmu0yyfgoh4 Myspace profil benda: www.myspace.com/deadrisemetal
  7. fala torima, cuces i ostale pesme uskoro
  8. Deadrise 2 nove pesme sa THE REVELATION EP-a : http://www.mediafire.com/download.php?tmu0yyfgoh4 imate ih i na: www.myspace.com/deadrisemetal
  9. NOVA PESMA NA PROFILU: www.myspace.com/deadrisemetal
  10. Novi EP 25.2. - uskoro vise informacija o njemu... za sad samo najava promocije:
  11. nismo ih jos odradili... aj ako bi ti uzimala, ostavi mi samo broj na myspaceu...pa da ti javim kad budemo radili...posto ima vec jedno 15ak devojaka koje oce..
  12. moze, nosim ih uvek sa sobom, pa kad bude neki cert da ti dadnem...trazi samo
  13. nalepnice uradili, ako oce neko nek se javi: i da cert najavim:
  14. END OF THE HUNT: http://www.myspace.com/endofthehunt
  15. Dodat koncert u: KUMANOVU(MAKEDONIJA) 16.11. (verovatno ce biti jos jedan ili dva koncerta dodata ovih dana) evo cisto i da bacim dva klipa sa skorasnje svirke, posto nisam do sada na ovom forumu:
×
×
  • Create New...