Jump to content

Navrog

Iskreni članovi
  • Posts

    14
  • Joined

  • Last visited

Contact Methods

  • Website URL
    http://www.myspace.com/navroghorde
  • ICQ
    0

Recent Profile Visitors

1541 profile views

Navrog's Achievements

Anonimus of Metal

Anonimus of Metal (1/6)

0

Reputation

  1. E jebiga,mozda mozes da nadjes u Beogradu kod ovih ulicnih prodavaca magazina...Mi smo uzeli kod lika u Knez Mihajlovoj,mrzelo nas da cekamo da stigne iz Londona.Oko 600-700 dinara je.
  2. Realno,bend ne da ne vredi 700 evra,nego ne znam...
  3. Ziva istina... A i kao sto je vec u prethodnim postovima napisano,jos uvek niko ne moze da se poredi sa The Stone-om i May Result-om.
  4. Brutalno i odlicno!Sacuvaj 3 diska.Podrska! Onward To Destroy!!!
  5. SAJT BENDA JE PONOVO ONLINE: www.navrog.aokhost.com JOS VESTI: НАВРОГ je,zajedno sa jos nekim vaznijim bendovima sa srpske BM scene predstavljen u junskom izdanju britanskog casopisa Terrorizer.
  6. Hvala na podrsci! Podrska celoj ekipi Infesta!!!
  7. NOVOSTI! Bend je dobio novi logo,za koji je zasluzna Milica7,koja saradjivala sa bendom i u proslosti[radila je logo za Raw Gore],i izuzetno smo zadovoljno poslom koji je obavila za nas.Cilj novog logo-a je da upotpuni vizuelni izraz benda na nacin koji najvise odgovara nasoj muzici.
  8. Totalna podrska!!!Vidimo se tamo!
  9. Nema problema.Glupo je raspravljati se po netu,mozemo da se nadjemo i da odemo na pivo i popricamo oko toga. Pozdrav
  10. Ne donosi brzoplete zakljucke dok ne cujes nove pesme i procitas tekstove.I odakle tebi ideja da mi nismo ostali dosledni sebi?Pagan B.M.je najpopularniji na sceni,tako da sve sto si rekao pada u vodu.
  11. To tebe uopste ne treba da zanima i necemo da se trudimo da odgovaramo na takva glupa pitanja.
  12. Ne vidimo razlog zbog cega je na nasoj temi bitna rasprava o tome gde Usud svira nakon izlaska iz grupe. Navrog NECE nastupiti kao predgrupa Vokodloku,kao sto je bilo najavljeno,zbog neozbiljnosti organizatora i takozvane "greske" i "neobavestenosti" o svim bendovima koji su kontaktirani.
×
×
  • Create New...