Jump to content

_Skull_

Iskreni članovi
  • Posts

    91
  • Joined

  • Last visited

2 Followers

About _Skull_

  • Birthday 01/01/1989

Contact Methods

Profile Information

  • Location
    Apatin

Profile Fields

  • Gender
    Male

_Skull_'s Achievements

Anonimus of Metal

Anonimus of Metal (1/6)

-16

Reputation

  1. E ljudi, zna li neko gde se mogu kupiti karte za ovo? Ortak je zvao klub Gun i kazu da ni ne znaju za to desavanje a kamoli karte da prodaju a ni u NSu u Mungosu nema. Zna li neko hoce li tog koncerta uopste biti i gde se mogu uzeti karte?
  2. Ok, tek sam danas saznao za ovo. Odmah da se izjasnim, na ovo se ide. Samo da naglasim da je zeleznica dosta bolja u hrvatskoj cim se predje granica i mozda je to i najbolji nacin za odlazak tamo. Naravno, izuzev organizovan prevoz. Ima li mozda neki organizovan prevoz iz Srbije?
  3. E ovako: Ko ima kartu viska i voljan je da proda neka me kontaktira na 0655466659 Odoh sad da stopiram za Bg!
  4. Da ne citam 523 prethodna posta, moze li mi neko reci ima li jos karata i da li se mogu kupiti karte na dan koncerta??? Da, naravno, i koliko kosta karta na dan koncerta?
  5. Pa da organizuje legacy tesko da bi i odrzali koncert...
  6. Sve pohvale za prva dva benda ali moram malo prokometarisati nastup Mad Goya-e. Sto se mene tice oni su jedan od najboljih thrash metal bendova kod nas. Momci prze samo tako, pesme su im do jaja, vokal je odlican ali UBISE SA KENJANJEM IZMEDJU PESAMA. Aman ljudi, jbt, koji ce vam to kurac? Da sam hteo slusati kako neko kenja toliko otisao bi na knjizevno vece, zajebite te svoje hvalospeve i preseravanja. Odlicno svirate, radite to, ovo drugo moze samo odbiti ljude... Sa ovim komentarom nisam imao nameru nikoga da uvredim a pogotovo ne clanove benda Mad Goya. Nadam se da cete znati ceniti kritiku kao sto ste spremni da cenite i pohvalu.
  7. PREDSTAV! Taj idiot sam JA! Drugi je moj najbolji ortak. Ko me poznaje, kapira, ko ne nek pljuje. Fala!
  8. E navatao sam i ja, doduse samo dvojicu, Pär Sundström-a i Joakim Brodén-a. Ortak i ja se pre koncerta prosvercovali u restoran gde su oni klopali. Mi popili po pivo i slikali se sa njima, malo pricali...
  9. Ljudi, aj dajte neki link preko kojeg mogu da narucim karte...
  10. Naravno da to organizuju ovi iz EXITa. A dok sam to govorio mislili su da prodajem muda za bubrege... Naravno da se dolazi!!!
  11. neko mi rece na koncertu soulfly-a. ne secam se ko tacno jer sam bio opit, ali ima logike, zar ne?
  12. koncert organizuju organizatori EXITa!
  13. Odradise posao sinoc, bilo je do jaja. Jos onaj pljusak i grad sto je padao dok je Megadjed svirao... Ma prejebenstveno!!! Kacite slike ko je slikao!
  14. inace, ko hoce da bleji vece pre koncerta u studentskom parku u BGu dobrodosao je da dodje. tu cemo otpadati do ko zna kad pa nekih sat i po pred polazak idemo pred sava centar ili odakle vec ko ide... Prepoznacete nas lako, po smradu znoja i piva...
×
×
  • Create New...