Jump to content

cokoladna bananica

Iskreni članovi
  • Posts

    6
  • Joined

  • Last visited

cokoladna bananica's Achievements

Anonimus of Metal

Anonimus of Metal (1/6)

-1

Reputation

  1. Ne sme se podceniti 2. album Negativa koji mozda cak prevazilazi 1. narocito po zrelosti pesama... Ali, ponovicu opet... zaista je zamka porediti ova dva benda... zaista, osim istih clanova, slabo sta je isto!
  2. Strip i Negativ su bendovi sa dva sasvim razlicita koncepta i jako je malo slicnosti medju njima, ako se izostave zajednicki clanovi. Pesma To nisam ja je jedna od retkih koja je u Negativ fazonu, a to nije ni cudno jer je na albumu peva Ivana! Ko je bio na koncertu, mogao je da vidi da je razlika izmedju ova dva benda ogromna i da ako se u obzir uzmu ostale pesme, narocito one koje ne peva Ivana, samo je pitanje ukusa kome ce se koji bend dopasti! Ziveli!
  3. Iz nezvanicnih izvora saznajem da ce S3P najverovatnije imati vecu svirku krajem decembra! Ja jedva cekam, a cula sam i da su uradili novi spot!
  4. Zaista je apsurdno pricati o tome odakle kinta, narocito u ovoj nasoj drzavi, ja zaista ne znam sta je ovde cista kinta i ko se probio bez iste? U svakom slucaju, na ovom delu foruma su svi bendovi i poznati i nepoznati i domaci i strani i legende i demo bendovi! Nego da se vratimo na Strip, ako neko ima nesto da kaze o muzici...
  5. Boze ljudi, cima se vi bavite... Koliko sam se raspitala i pogledala na facebook-u, u sastavu S3P-a se niko ne bavi gradjevinom! Gitaru, bas i bubanj sviraju likovi iz Negativa, a klavijaturista se samo musikom bavi... Tatjana je pevacica koja je snimila 2. album i nije bas nova, u S3P-u je vac neke dve godine, dok imaju novu pevacicu koja sada peva sa Tatjanom i pevala je na Jelenu sa njima kao sto rekoh... raspitala sam se malo i riba se, valjda, zove Marijana i inace peva u nekom bendu Maron Sho, gde ima 3 pevacice... Meni su dooosta kvalitetniji od vecine nasih bendova, a odakle dobijaju pare je njihova stvar i stvar policije!
  6. Sad tek videh ovu temu! Uhvatila sam ih na Jelenu i bas su bili dobri, samo mi je bilo krivo jer je bilo pedesetak ljudi, ako i toliko! Jel oni to imaju novu pevacicu, ili je to samo nesto privremeno!? Slusala sam ih na Exit-u i tad su bili super, ali sad je mnogo punije sa dva vokala, a i ova nova riba ima glascinu!
×
×
  • Create New...