Jump to content

Lycanthrope

Iskreni članovi
  • Posts

    11
  • Joined

  • Last visited

About Lycanthrope

  • Birthday 01/28/1994

Contact Methods

Profile Information

  • Location
    Pančevo

Profile Fields

  • Gender
    Female

Lycanthrope's Achievements

Anonimus of Metal

Anonimus of Metal (1/6)

0

Reputation

  1. Bilo bi im bolje da ga što pre objave.
  2. Meni se album Grand Illusion uvukao pod kožu. Nego, zna li iko da li bi oni mogli da krenu na neku turneju?
  3. Festival je najavljen mnogo ranije, ali slažem se sa svima koji su rekli da je ovo preeeveliki zalogaj. Od nule se počinje, ne od petodnevnog festivala. Meni je smrdelo odmah kad sam videla da će i Morbid Angel i Gorgoroth doći još jednom posle Castle Fest-a.
  4. Kad sam preslušavala album Parallel Minds, veoma sam se iznenadila. Znam da sam Roll the Fire čula negde ranije, a da izvođač nije bio Conception... I stigoh do pesme Zar Sunce Već Zalazi. Mislim da sam se šlogirala tad. Roy mi liči na gusara u spotu za tu pesmu, a gusari su seksi.
  5. Jorn je tata. Mnogo mi se sviđaju Black in the Burn, Back for My Life i Crimson Rider.
  6. Oduševila sam se kada su počeli da sviraju Between Heaven and Hell.
  7. Lycanthrope

    Mayhem

    Mayhem... Oduševila sam se kada sam ih prvi put čula. Dead je bio drugačiji od drugih black metal vokala. Šteta što je mrtav.
  8. Ja sam bila u drugom redu, odmah ispred Khana. Snimala sam i slikala, jebeš security. Ovi "od pozadi" ( ) kažu da je zvuk bio lošiji... Ali, ja sam izuzetak, sve sam super čula. Doći će oni sledeće godine, ne brinem se ja. ;D
  9. Naprosto je neverovatno koliko volim ovaj bend. To je bila ljubav na prvo slušanje. I to baš The Sign. Kao da sam znala da je to neki znak. ;D
  10. Meni ne bi smetalo da menjam Shagrata. Koncert je bio fantastičan. Bitno je videti Kamelot, bitno je da su oni bili ovde. Zvuk je mogao biti bolji, naravno, ali mislim da su momci dali sve od sebe! Ah, taj Roy... Sada treba sačekati da završe turneju, pa onda sledi novi album, nadam se.
×
×
  • Create New...