Jump to content

ShLjixY

Iskreni članovi
  • Posts

    11
  • Joined

  • Last visited

ShLjixY's Achievements

Anonimus of Metal

Anonimus of Metal (1/6)

0

Reputation

  1. Kupujem korg 01/W. Ako neko ima, hoce da proda neka se javi. 062/335 702 Poz kolegee!
  2. Alesis je nenormalno dobar..ali je tezak kao konj,ispadose mi ruke.. Umrem od nosenje kad dodje vikend... Nemaju zvao sam sve zivo, kazu to treba da pogledam u radnje za pc..ovde u LE nemaju pojma sta je to,svi kao nabavice i nista..
  3. Ljudi imam jedan problem i treba mi mala pomoc...koristim Alesis qs8.2 i nigde ne mogu da nadjem da qpim karticu za prosirenje...ovo mi treba http://www.midi-store.com/Alesis-Synthesiz...ry-p-16530.html . aj pomagajte
  4. sve sam te smorio..:) tnx za pomoc...to cu vec sutra ili prekosutra da znam na cemu sam...i zdravlje boze ako bude sve ok castim sebe novim instrumentom.. a tebe uz jimmy smith-a ili Doors..
  5. Taj fusion je super sprava...ali bas kao sto kazes za 5 oktava ta cena je cist luksuz..na ceni je zbog elektronike i ima neki hard disk jbm li ga...kome treba to ?cista glupost...e sad nemoj da gledas na amazonu onu sto kazu na popust,gledaj onu sto je precrtana...fusion 6 je 2400 $ a QS8.2 je 1500 $...kod nas je fusion 92 000...onda sam ja podelio 92 000 sa 2400...38.3...pa onda 1500 pomnozio sa 38.3 i dobio sam oko 58 000...valjda ce sa carinom i njohovom zaradom da bude oko 65 000??sta mislis ???jer se isplati da se kupi to sad za te pare?sta ima na trzistu jos za tu kintu??
  6. Ovako..naso sam jednu radnju u nisu koja radi alesis.Na lageru imaju Fusion 6 HD i kosta 92 000 din.E sad,za 2 dana im stize nova roba i najverovatnije i qs8.2.Koja je otprilike cena qs8.2?Trebalo bi da je jeftinji od Fusion?
  7. jone tnx...naso sam i ja to...zvao sam artist ali nemaju...onda su mi rekli da pogledam na www.thomann.de kliknem na nemacku zastavicu i sve sto nadjem tamo da su cene iste kao kod njih ali alesis-a nema.. ...znas gde ima jos ?
  8. ok...a gde mogu da nadjem alesis ??jel znas mozda cenu?ne mogu nigde na netu da ga nadjem...
  9. 7 i po oktava... jone,jone jedino mi ti izlazis u susret...
  10. ok...a bitno je i da ima 88 dirki...i da je priblizna mehanika klaviru...sta su to le-ovi?tr-ovi?gloop sam....vise mi odgovara da uzmem nesto novo i da znam da je ispravno i sve,a ko zna te polovne gde su svirane i sta se sve radilo snjima...aj pomozite ljudi
  11. poz ljudi...treba mi jedna pomoc...sta mislite o klav. alesis QS8.2 ?Gde moze da se nadje i koja je cena..nova-polovna...ili predlozite nesto tome slicno...bitno je da ima hammonde,rhodes,el.klavire,string,piano i tako to,znate vec...klasicne rock&roll svirke po klubovima...limit mi je do 800e da ne prelazi preko toga.. i da..mozda nije mesto ali eto prodajem el.klavir yamaha YDP 131,sviran kuci,1god star jos 1god pod garancijom.Dogovor ili neka zamena.p0zz...tnx unapred.. The Doors i Ray 4ever...
×
×
  • Create New...