Jump to content

The Alchemist

Iskreni članovi
  • Posts

    48
  • Joined

  • Last visited

Everything posted by The Alchemist

  1. pesma dobra, spot bezveze
  2. Verovatno sviraju na vecim evropskim festivalima. Na turneje mislim da ne idu.
  3. cekam ovo od 2011 i njihovog debi albuma...na predzadnoj sam pesmi...FANTASTICAN album. zaista jedinstven bend na power metal sceni!!!
  4. Zato imas modove koje mozes da skines sa http://www.twcenter.net/ Inace obozavam ovu igru a za modove imas svaku preporuku...
  5. Album je bas onakav kako sam i ocekivao.Brz,melodican,folk..posle prvog,najbolji!
  6. sa novog albuma http://www.metalblade.com/mp3/Falconer-Man_Of_The_Hour.mp3
  7. preslusajte Afterlife = cudo od albuma
  8. Evo jedan bend koji je savrsen za slusanje kad se covek malo zasiti sladunjavih power grupa SENCIROW - The Nightmare Within Svstavaju ih u neki Thrashy German Power Metal a najvise podsecaju na rani Iced Earth...
  9. nece sigurno...ni oni ne pokazuju takve ambicije,tekstovi na spanskom su jedan od dokaza da ne idu u tom smeru.
  10. Ono sto mi se nesvidja na ovom albumu je gomila mid-tempo pesama Od brzih tu su samo "Perjury And Sanctity" i "Blinded" Na prvom albumu su imali taj sjajan balans unutar pesama, bile su istovremeno i brze i melodice i folk. Na ovom albumu situacija nije takva,a izgleda da nece biti ni nas sledecem...u nekom intervju Stefan rece da nije vise raspolozen da pravi takve pesme. Sve u svemu, ne zalim pare za original, ipak je ovo jedan dobar album sa fenomenalnim "Spirit Of The Hawk" i "Perjury And Sanctity"
  11. Da covek ne poveruje kako dobro zvuci ova grupa! Spanci koji koji kombinuju njihov folk i heavy metal ali to rade stvarno vrhunski! Tekstovi su na spanskom http://magodeoz.com
  12. Dobar je! http://cdbaby.com/allmp3lofi/lizards.m3u
  13. Cekam da mi stigne original, pa cemo da vidimo Mislim da nema sanse da bude los,veliki sam optimista sto se tice ovog albuma! Mada meni ni jedan njihov album nije los...prvi je naravno ubedljivo najbolji,drugom fali ta energija sa prvog ali je i dalje jedan odlican album, trecem samo fali Mathias Blad dok je ovaj ,sada vec predposlednji, jedan eksperimentalan album koji se mnogima bas zbog toga nije svideo!
  14. jebote covece pa oni dobijaju
  15. ALBUMCINA! Predhodna dva nisam nesto posebno gotivio ali ovaj rastura Posebno bih izdvojio atmosferu koja se provlaci kroz pesme.
  16. Sjajan bend, evo preslusao sam i poslednji Lionhart koji me odusevio kvalitetom.Svaka im cast!
  17. Fenomenalna knjiga! Negde sam procitao, kazu "ostalo im je jos samo hobita da snime" Pa, od Silmariliona mogu pet filmova da snime!
×
×
  • Create New...