Jump to content

streetspirit

Iskreni članovi
  • Posts

    80
  • Joined

  • Last visited

Everything posted by streetspirit

  1. @ Лука Karta je 19,50e. Jos 3 benda sviraju: The Southern Oracle, Kill With Hate i Sharon Tate. Pocetak 29.06. 07.00 PM.
  2. Ipak cemo preskociti Zagreb i otici dan ranije u Budimpestu, gde cemo gledati jos i Protest the Hero pride. Dakle, TBDM + PTH Fuck Yeah ! ! !
  3. Miasma apsolvirana. Sledeci.
  4. Svasta ocekujem od zivota, al' ovo mi nije bilo ni na kraj pameti
  5. Upravo sam odgledao Majesty DVD. Tacnije samo 2. cd, svirku. Boze, toliko su dotegnuti da to boli. Sjajno. Na dva momenta sam se primio bas. Prvi u What a Horrible Night to Have a Curse, prd kraj pesme kad prvi krene sa scream-om John, pa malo posle Trevor i brzo za njim Brain..svi u glas..aaaaaaargrhhh I drugi, koje sam vrteo i vrteo na pocetku Funeral Thirst-a, kad Trevor uz eho "kaze" Let's go ! ! ! a oni iza drn drn danunanunanunana drn drn drn..nisan preterani ljubitelj mosh delova al' to je izazvalo u meni potrebu da nesto smrvim, izgazim Bogovi..
  6. Sta tacno treba da se klikne za download? Ne snalazim se bas dobro sa ruskim. Hvala.
  7. Meni je spot bas dobar. Sto joj je zavalila pesnaju u vugla..pufff...extra. A sto ovaj Ryan bije ovaj bubanj, neverovaratan je, obozavam njegov stil. The World Engulfedin Flames,ima deo u 5/8. Ha! Da dozivim i to od Darkest-a.. Viloent by Nature ubija, na prvo slusanje.
  8. Sad nesto gledam snimke. Pre Goddes Gagged je isla No Stars OVer Bethlehem. Yeap.
  9. Znam da se ovo retko dozivaljava. Tribute to the best metal bend ever. Ako nekog slucajno zanimaju ostali snimci, imamo ih jos 10-ak u trajnanju od 20 sec do 1 min (malo Protest-a, malo vise Darkest-a:), nek' mi posalje poruku na nalog, dacu mu fb kontakt, tu cu okaciti ostatak.
  10. Evo je Veritas, Aequitas. Deo nje: Upload-ovacu malo kasnije i sam kraj koncerta. Vrlo interesantan, mislim
  11. E da, umalo da zaboravim Gledali smo ih, i iako nisam fan, ostavili su jako dobar utisak. Imali su najbolji zvuk te veceri. Now Arise i Open Arms to Damnation su jedine dve pesme koje znam i zvucale su..pa..potpuno isto kao studijski snimak. Videli smo ih popodne u gradu pred koncert, malo su maltretirali neku cesmu, jackass-ovali se. Rek'o da im pridjemo da se slikamo, al' realno nismo "true" fanov-i, pa smo batalili (ai verovatno bi nas iskvasili ). Sve u svemu, efektan (mozda cak i previse) nastup za bendove koji su usledili.
  12. Da, izbor je dobar. Mada, mogu da odsviraju 13 bilo kojih pesama i izbor bi bio dobar. Jedina bolja stvar od toga bi bila da odsviraju 14 bilo kojih pesama Smatram se potpuno objektivnim kad kazem ovako nesto A sto se tice ponovnog gledanja..pa..Boze zdravlja, za dva godine, gde god Uzgred, imamo snimke poprilcino dobrog kvaliteta, pokasucu da ih upload-ujem na U Tube, pa da ih postujem ovde.
  13. Oprosticete mi nepoznavanje novih pesama: 1. Wretch 2. Bone Marrow 3. Nova pesma ( C'est la Vie mislim) 4. Goddes Gagged 5. Jos jedna nova 6. Jos jedna nova 7. Sequoia Throne 8. Blindfolds Aside 9. Bloodmeat Rody je, ocekivano, svasta lupetao od toga da ih jedan fan uvredio sa "Vi amerikanci" (sto mozda i ima smisla donekle ) do toga da "our wide canadain ass holes fit urs big hungarian cocks". Napomenuo je da im je madjar producent i da on (Rody) ima "one ring to rule them all!" Zvuk nije bio dobar bas, tako da je bilo pozeljno bas dobro poznavati pesme. Bubanj je bio los narocito. Protest je definitivno bend za Sava Centar (bez stolica:) I da, slikali smo se sa Timom Inace, jako prijatan covek, koliko smo imali prilike da vidimo u dva minuta. Valjda su svi kanadjani takvi
  14. Pesme su isle otprilike ovako: 1. Doomsayer 2. The Sadist Nation 3. The Last Day Massacre 4. The Tides 5. Pathos 6. Veritas, Aequitas (sa sve dve akusticne gitare, cela pesma, moram reci neponovljivo) 7. With a Thousand Words to Say 8. How the Beautiful Decay 9. Your Everyday Disaster (svi smo odlepili, kao da im je najveci hit 10. Into the Grey 11. Demon(s) 12. Convalescence 13. Tranquil (na vrhuncu pesme, zadnjih dva minuta, na bini nas je bilo, pa..30-ak ) Sve u svemu, prekratko I ne mogu da se otmem utisku koja je kolicina pozitivne energije kuljala Durer Kertom. Bio je to, verovatno, najbolja punk svirka metal muzike koju sam cuo ikad. Samim tim, najenergicniji koncert bez sumnje. Zahvalili smo se John-u na svemu i..to je to
  15. Ne znam cemu ovakav komentar. Poenta mog posta je da mi samo nije bilo logicno da budu ovde (pricam o Darkest Hour-u) i da mi par pravaca pre pada na pamet pre metal-core, posto su oni ovde, cenim, u svojstvu metal-core benda. Nasao sam ih brzo, za 5 min max, "dvaes dana" je metafora nelogicnosti svrstavanja ovog benda u ovaj deo foruma, po meni. A posto si me posteno dirn'o u sujetu, post-ovacu svoje slike s koncerta vec u ponedeljak vece, utorak najkasnije, u tvoju slavu A da ne bude offtopicarenje, evo samo da naglasim da je Protest do jaja dobar bend i da jedva cekam da ih gledam sutra vece.. kako sviraju
  16. Ko da su se metal-core-ovci pretplatili na breakdown-ove. A sve i da jesu, PTH ima suvise malo i "toga" na prvom albumu u odnosu na ostatak muzike koju prave, da je stvarno malo bzvze stavljati ih u m.core. A da ne pricamo sta Darkest Hour radi ovde Trebalo mi je dvaes dana da ih nadjem, jer je ovo poslednje mesto gde sam mogao pretpostaviti da se nalaze.
  17. Ur everyday disaster je u stvari a fuckin' epic song
  18. Retko citam tekstove, sad mi je jasno zasto je to dobro p.s. Nek' pevaju o cem' oce, sam' da delju
  19. "We have more than a couple songs about sticking your dick in a corpse." Vocalist, Trevor Strnad. Buahahahahahahaha omfG phahaha
  20. Dobra pesma. Mada istina, ne deluje bitno drugacije od prethodnog albuma, sto u stvari nije lose uopste sam' da ne bude snijega mlogo. nervira me sneg, zimi narocito >:/
  21. Septembar, oktobar 2011. godine je zaista previse cekanja
×
×
  • Create New...