Jump to content

dulsrules

Članovi
  • Posts

    9
  • Joined

  • Last visited

Everything posted by dulsrules

  1. Samo da napomenem. Sajt je ugasen kao i zvanicna strana na fejsu. Takodje i licna stranica od organizatora. Drugim recima, svi koji su ispaljeni za kesh neka mi se jave na [email protected]. U razgovorima sam sa jednim autoprevoznikom da nas pebaci do Beceja i nazad i na dobrom putu da prikupim sve licne podatke mladjanog decaka Aleksandra koji nosi titulu organizatora najvece pljacke metal populacije u istoriji srpske scene. Molim modove da ne brisu poruku kako bi se kaznena ekspedicija organizovala kako i dolikuje.
  2. Misevi vidimo se veceras. Molimo se da bude zvuk na Nile-u za nijansu tisi i mislim da nece biti problema.
  3. Serem im se na playlistu. Nema Execration Text-a, nema Ramzes Bringer of War, nema ni jebeno Annihilation of the Wicked ! Ima kurceva Arra i Hittite Dung Incantation, sve smaracine od pesama. Hocemo i The Blassed Dead kao i Transforming into the Snake ! I da tonac ne bude kao prosli put, gluv ko top i pijan ili drogiran. Prosli put je zvuk specijalno za Nile bio usran do maximuma, nista se nije jasno culo, sve ko da je tonac prosuo pivo po mixeti. To mogu da potvrde svi koji su bili prosli put na Nile-u. A recimo Belphegor je imao extra dobar i kvalitetan zvuk, sve se lepo culo na ozvucenju.
  4. Jel ce stvarno da pravi kliniku? Ima li proverenih informacija?
  5. dulsrules

    Nile

    zna li neko koje ce pesme da sviraju ili cemo saznati na licu mesta?? hoce li se moci uneti handy cam kojim slucajem? mislim, dal ce security na ulazu da pravi problem ako kojim slucajem budem hteo da je unesaem da snimim koji kadar za unucice da gledaju gde im je deda bio kad je bio mlad?
  6. Kupio sam kartu danas u feliksu. Sve ih je manje, kaze lik koji tamo radi. Bolje pozurite...
  7. dulsrules

    Nile

    To je Papyrus .... (dugacak je naziv pesme, ovo je samo skraceno
×
×
  • Create New...