Jump to content

Misanthropic Intolerance

Članovi
  • Posts

    8
  • Joined

  • Last visited

Everything posted by Misanthropic Intolerance

  1. Usled određenih glasina koje kruže ovim forumom, kao zvanični predstavnik ove organizacije, izjavljujem sledeće: 1. Karte nisu, a postoji mogućnost da i ne budu puštene u pretprodaju. Sve glasine o otkazivanju koncerta usled nedovoljne pretprodaje karata su NETAČNE. U vezi sa tim, ovaj lažni podatak je isključivo proizvod nečije mašte, a nikako ni zvanična, ni nezvanična izjava organizatora. Dolazak benda je potvrđen i koncert će se održati nezavisno od svih faktora... Uzgred, opšte kulture radi, nastup koji je potvrđen u sklopu turneje nekog benda ne može se otkazati. 2. Što se tiče predgrupa, potvrđena je samo jedna za sada, i to je Samrt iz Apatina. Ostale će biti naknadno objavljene, i tada će biti urađen novi plakat. 3. Povodom glasina o dugovanju bendu Corpus Christii i Somrak, mogu samo reći da je njima sve uredno isplaćeno, kao po dogovoru. Takođe, ako nekoga baš zanima dug je isplaćen iz ličnog budžeta uprkos velikom minusu u kojem se organizacija tada zadesila. 4. Sve informacije u vezi sa ovim i sa svim drugim koncertima, izdanjima i događajima koje organizuje Misanthropic Intolerance, će za Yumetal biti objavljivane isključivo preko ovog naloga! Molio bih sve da se suzdrže od davanja lažnih komentara, pretpostavki i glasina. 5. Nevezano za prethodno, obaveštavamo sve koje prate bm scenu u Srbiji, da će na koncertu Nargaroth-a po prvi put biti otvoren prodajni štand ove ogranizacije. S.A.B.M.
  2. http://www.misanthropic-intolerance.com/cc-somrak-net.jpg evo ga ceo plakat
  3. Karta nece biti skuplja od 700 dinara (i bice samo na dan koncerta, naravno bez menjanja cene...), a zvanicni plakat ce biti postavljen najverovatnije sutra.
  4. Kasetno izdanje prvog albuma ovog benda je izaslo za ovaj label (Misanthropic Intolerance) Ovo vise nije demo bend, tako da tema moze da se premesti evo flajera izdanja: a ako zelite u vecoj rezoluciji idite na: Flajer za vise informacija o porucivanju posetite sajt www.misanthropic-intolerance.com ili posaljite mail na [email protected] za srpsko trziste kaseta kosta: 300 din obicna (lim.66), 450 din specijalno izdanje sa prisivacem, bedzom i nalepnicom (lim.33) kasete su "pro-tape" sa odlicnim zvukom bez puno suma i stampom na sebi!
×
×
  • Create New...