Jump to content

Kamguardian

Članovi
  • Posts

    4
  • Joined

  • Last visited

Everything posted by Kamguardian

  1. Ja ne znam da li smo mi svi bili na istom koncertu, ali o kakvoj dominaciji predgrupa vi pricate? Ili su ovo samo hejteri hammerfalla, koji su dosli samo da kenjaju po bendu jer su oni dosli samo na predgrupe? Ne kapiram, Ajde sad jos recite da je vicious rumors ili amaranthe napravio atmosferu, ko recimo sabaton proslog puta? Dajte molim vas.. Srecom hammerfall je stvarno bio odlican, a i publika sto me je malko i zacudilo. Iako volim ovaj bend, uopste nisam bio nesto preterano zagrejan za koncert, ali su stvarno razvalili, sto se i videlo na publici i njihovoj reakciji. Highlightovi su definitivno bili dragon lies bleeding i let the hammer fall. Stop hating bandwagonerima.
  2. Dal je moguce da niko nije ni spomenuo wolf and raven? Pored ovakve setliste, zar niko ne misli da nam treba tako neka razvaljivacka pesma?
  3. We stay as we are, now the first crusade is won..tu strofu je preskocio:)
  4. Najbolji koncert na kom sam bio. Trailblazers do or die! Jedino steta sto nije bilo warriora al jbg, sve pesme su bile do jaja, i svaka cast sabatonu na odlicnoj atmosferi. Sve u svemu 5/5.
×
×
  • Create New...