Jump to content

MOR

Članovi
  • Posts

    7
  • Joined

  • Last visited

MOR's Achievements

Anonimus of Metal

Anonimus of Metal (1/6)

1

Reputation

  1. Mor je završio snimanje svog drugog albuma koji će nositi naziv "Lutanja sakatoga bespućima samsare". Sve informacije u vezi sa albumom biće objavljene u najskorijoj budućnosti. Nova adresa na kojoj će ubuduće biti sva relevantna obaveštenja vezana za bend je ovde: www.morsekta.com Takođe, otvorili smo i facebook stranu: https://www.facebook.com/Morsekta
  2. Мор ће учествовати на компилацији састављеној у част ветерана опскурне апокалиптичке проповеди, Amebix, са обрадом песме "Winter". Компилација ће бити објављена од стране PMK records у блиској будућности.
  3. Мор тражи некога ко би свирао клавијатуре. Било као члан бенда, било искључиво на концертима, или нешто између. Неопходно: Одговорна и самосвесна особа ослобођена менталитета крда са елементарним познавањем инструмента и најелементарнијим познавањем музичке теорије. Пожељно је: Поседовање инструмента и искуство на бини и са снимањем песама. Бенд је стациониран у Београду, ако је неко из нпр. Новог Сада то не би био проблем ако би се договорили тако. У суштини ако нам се допаднете разни договори су могући. Пишите на klanmor(ет)gmail.com
  4. Прво, да захвалим свима на добрим речима. Друго, наша веб страна је сада преуређена и допуњена неким релевантним садржајима и подацима, у циљу конкретније презентације онога што ми радимо. > www.mor.st И треће, али никако најмање битно:
  5. Све остале информације стоје на нашем сајту.
  6. Промо-компилација "Црни биво у срцу" је сада доступна преко бенда и у Мордору по цени од 150 динара. Ово издање је састављено од 5 песама из различитих периода и замишљено је са циљем да упозна људе које то евентуално занима са идејом и досадашњим радом овог бенда.
×
×
  • Create New...