Jump to content

kloshaRka

Članovi
  • Posts

    8
  • Joined

  • Last visited

Everything posted by kloshaRka

  1. e onaj ko se nikad nije osecao priblizno kao ti......ne moze da kaze da slusa a kamoli da razume koRn! zato svi ovi ostali koji nikad nisu osetili tako nesto odmah neka zaborave na korn bce svima lakshe!
  2. Valjda su hteli da osecanja izraze u nekom tihom tonu, ma pitaj boga sta se njima sve vrti po glavama :? :? :? ma prsli su oni psihicki odavno......skoro kao i ja... ali zato ih i volim, zato ih i slusam....ponekad pomislim da sam ovakva i zbog njih....ali to nije tema sada keke...poz!
  3. da da.tako nesto su mi i pricali......a nisi napisao utiske......tj....ocena? ps. jedva cekam da ga vidim bReeeee
  4. e pazi...ftl ima dobrih par pesama....freak...dead bodies everywhere...cak mi se i all in the family svidja.....ali bRe...ok postujem tvoje mishljenje a postuj i ti moje kao i necije drugo. Po meni na prvom albumu jednostavno nema pesme koja mi se bar malo ne svidja...sve su mi vrh, drugi skoro isto tako...life is peachy mi se isto mnooogo svidja a unthouchables mi nije los kao sto sam vec i rekla ima ok pesme...vec na prvo slushanje unthouchablesa izdvojila mi se alone I break i znala sam da ce da ibace spot za tu pesmu.....thoughtless mnoooogo jaka pesma kao naravno i spot ...odushevljavaju me svakim novim albumom...spotom...THEY ruuulzzzz Ali alone i break nema spot barem ne koliko ja znam Thoughtless ima i here to stay ima Nisam cuo za novi kako nema bRe...alone I break je novi.....ali jebi ga nisam ga videla ali svi su mi rekli da je bolji i od thoughtless-a ne znam da li ste culi onu foru za taj spot....ono da je bilo prijavljivanje preko neta ...tj. pisanje scenarija za taj spot i onaj ciji scenario bude najbolji ...kao rade po njemu spot....to sam citala na mtv.com:) e i dobije silne neke nagrade taj.......e sad....da li su po njemu radili spot pojma nemam......ako neko zna nesto vise neka napise!
  5. Life is peachy im je drugi album slazem se za alone i break keke....ok ok jeste drugi....moja greska SLUCAJNA! a sta mislite o hollow life?
  6. Pa da li si ti normalna Follow the leader je njihov najbolji, najmocniji naj naj sve album e pazi...ftl ima dobrih par pesama....freak...dead bodies everywhere...cak mi se i all in the family svidja.....ali bRe...ok postujem tvoje mishljenje a postuj i ti moje kao i necije drugo. Po meni na prvom albumu jednostavno nema pesme koja mi se bar malo ne svidja...sve su mi vrh, drugi skoro isto tako...life is peachy mi se isto mnooogo svidja a unthouchables mi nije los kao sto sam vec i rekla ima ok pesme...vec na prvo slushanje unthouchablesa izdvojila mi se alone I break i znala sam da ce da ibace spot za tu pesmu.....thoughtless mnoooogo jaka pesma kao naravno i spot ...odushevljavaju me svakim novim albumom...spotom...THEY ruuulzzzz
  7. hehe......KoRn.........moj najomiljeniji bend dugo vec..... ...znaci sve pohvale....uglavnom...a sto se tice unthouchablesa hm....malo je drugaciji od ostalih...ima par stvari dobrih...thoughtless alone I break, hollow life........ali ipak prvi album(po mom mishljenju naravno) je neprevazidjen.....a najloshiji je ftl...ali bez obzira na sve ostaje najjaci bend!
×
×
  • Create New...