Jump to content

Sinstrel

Iskreni članovi
  • Posts

    5719
  • Joined

  • Last visited

Everything posted by Sinstrel

  1. http://8tracks.com/sinaxis/mixtape-twenty-thirteen ili http://www38.zippyshare.com/v/10388940/file.html
  2. Odlicno si opisao moj tejp, bas zvuci kao cock share. Jedva cekam tvoj cum swap mixtape.
  3. http://www.multiupload.nl/QBXKLFUBDF
  4. 30 downloada i jedan komentar za mixtape.
  5. Auuu prvi post od Aprila meseca... elem... Krang, dobar tejp. Kao i prosle godine ima dobrih pesama (kavinsky, jamie woon, sebastian, danger mouse...) i par sranja. Imamo tri iste pesme na tejpu... osecam da smo astralno povezani. <3 Markoman, i ove godine je bas dobar (grails, low, iron & wire, stateless...). Bas mi lepo "lego" tejp. Vise mi je za kucno slusanje. Probao sam da slusam u kolima... nije bas za kola. Pony, dobar. Nije prevelik izbor bendova ali kul mi je novi Leprous i oOoOO. Defunctus, oke. Jednom sam ga doduse preslusao ali dobra mi je prva polovina tejpa. Trenje, sa velikim zaljenjem sam svaku pesmu poslusao po desetak sekundi i zalio sto je trenje metalac a ne onaj indie gay od pre par godina. Dobra ti je ona Foo Fighters stvar. Talvi, predugacak tejp. Nisam ga ni slusao da budem iskren. Vidim da je sareno. Odslusacu ga kad stignem. Uruk Hai, tagless mixtape is so few years ago. Nisam slusao, obrisao sam ga.
  6. Da im nije Skrillexa bila bi jos jedna sranje Korn pesma ali ovako je bas do jaja. Neka bude ceo album ovako pa cu mozda i da poslusam novi album.
  7. Sinstrel

    Dragon Age

    Zavrsio danas. Krajnji utisak, bolji mi je Dragon Age: Origins.
  8. Sinstrel

    Dragon Age

    Pa ako si presao igru a ovi likove koje si nabrojao nisu party memberi verovatno je da ipak nisu svi party memberi. A ako je tako ovo je najdosadnija ekipa koju je BioWare mogao da smisli. Ja se sve nadam da ce neko nov da mi se prikljuci ali ispada da sam ih sve vec regrutovao.
  9. Sinstrel

    Dragon Age

    Cekaj kako to mislite ne moze da se opremaju ostali clanovi ekipe? Ja promenio pojedincima oruzje i cini mi se da sam onoj elfkinji stavio neke bolje rukavice. Uglavnom kada hocu da ih bolje opremim uvek imam crveno obavestenje da nemaju dovoljno skilla pa sam skontao da zbog toga ne moze a sad citam sta pisete i ispade da uopste ne moze da se bolje opreme? Ako je tako onda je to veliko njesra.
  10. Sinstrel

    Dragon Age

    All party members u spoileru pa ko hoce da se iznenadi neka ne gleda ja jesam i nisam odusevljen:
  11. Sinstrel

    Dragon Age

    I teksture sa zvanicnog sajta: http://social.bioware.com/page/da2-patches Razlika postoji, grafika je lepsa, detaljnija samo sto nisam je igrao dovoljno da skontam da li zamrzava ili ne. Sva sreca ako pocne da zamrzava uvek mogu da unselectujem te teksture. edit: Igrao duze vreme i nema zamrzavanja isl. Cak mi se cini da sam sa ovim boljim teksturama dobio koji fps vise nego pre. Verovatno autosugestija ali sve glatko radi u svakom slucaju a imam 896MB na kartici.
  12. Sinstrel

    Dragon Age

    Wat? Kakva glupost... jos se ja cudim sto su teksture jadne nemam novu graficku ali brte nemam ni prastaru. Kad smo vec kod toga: http://www.huliq.com/10177/are-dragon-age-2s-high-resolution-textures-worth-it Sto se tice igre, zadovoljan sam. Jako je igriva i pronalazenje questova je bas podjednostavljeno sto mi jako odgovara. Combat je bolje uradjen. Razocaran sam sto pored klasa ne mozes da biras rasu. Rasisticka neka igra. I dalje BioWare ne zna da napravi zivopisne i realne likove. Svi su ko roboti i prilicno dosadni a to je ujedno bila moja zamerka i za prethodni deo igre. Igram kao mage (kao i uvek oustalom) zato sto je interesanije i veci je izazov (na pocetku barem dok ne nabucam gomilu magija hehe). Grafika prosek, gluma jadna, zvuk/muzika sasvim oke na kraju krajeva igrivost je najbitnija.
  13. Sinstrel

    Nove igre

    Sva sreca pa izlazi pred kraj godine, dotle cu se valjda apdejtovaoti. Mada igram Bulletstorm sve na high (sa iskljucenim anti aliasing) i dobro radi i ne verujem da ce ova igra biti zahtevnija.
  14. Sinstrel

    Dragon Age

    Izasao danas za Xbox 360. Cekam ipak za PC. update: Pre par dana izasao CLONE CD rip bez cracka. Crack izasao takodje pre par dana ali izgleda ne valja. I napokon danas izasao RELOADED rip.
  15. Sinstrel

    Dragon Age

    Ipak je to demo. Meni je pukao fatal error na pola igranja tako da nisam presao jer me je mrzelo da opet pocinjem da igram. Istina. I mene je ovo iznenadilo/iznerviralo pa se opet nadam da je to samo u demou. A sta sa grafikom? Ja nisam mogao da vidim pun graficki potencijal jer vecina grafickih opcija nisu dostupne. Ovako izgleda jadno ali opet kazem to je ipak demo.
  16. iFolder for Dummies Stvarno Lazare ti kao amer trebao bi da znas barem malo ruskog.
  17. .rar"]The Dears - Degeneration Street [2011] pass: mikkisays.net
  18. Ja jos nisam preslusao novi album. Ima li negde da se skine a da nije FLAC?
  19. Preslusao sam do kraja sve sto sam skinuo pa rechem koju... englis - ok tejp, ima par dobrih stvari ostalo me nije dojmilo bas. Dok sam slusao tejp imao sam utisak da je vise osoba pravilo ovaj tejp. marcoman - jedan od boljih tejpova, ne uzvracam dobre kritike nego mi se bas dopada. Ima par bendova koje do sad nisam cuo i sigurno cu poskidati albume da ih prostudiram malo bolje. Jedino sto je tejp kratak. Vitamin - dobar tejp, thumbs up za 5 * prison cell (fala kurcu da ih je jos neko primetio). Dobar odabir metalurgije koju sam ja ove godine jako malo slusao ali ovo mi je skroz ok. In The Flesh - dobar, sve je slusljivo tu i tamo zanimljivo nemam neke zamerke. Astrallis - Kontam da bi mi se ovo dopalo da i dalje slusam metal kao sto sam ga pre slusao pa mi je glupo da komentarisem ovaj tejp, valjda je dobar nisam se smorio ali nisam se ni odusevio. Uruk Hai - simpa, ima svega i svacega. Gonjasufi ftw. Poslednje tri pesme sam preskocio nemam ja vise zivaca za to jbg. Azal - Onako... Onaj brain rape s pocetka tejpa sam preskocio kao i onaj folkeraj na kraju. Dakle sredina tejpa je dobra. Dick - opet sareno, generalno dobro ima par iritantnih momenata ali zanemarljivo. darth - bolje nisam ni mogao da ocekujem, ko me terao da skidam. Dve kul pesme ostalo su remixi dial-up konekcije.
  20. Krang - Dobar tejp, mislim imamo tri ista benda na listi i jednu istu pesmu ne mogu da kenjam da ne valja. Malo sam iznenadjen ovim soul/jazz momentima. Prosto nisam ocekivao tako nesto ovde. trenje - Takodje dobar tejp samo mi se ne svidja kako su poredjane pesme. Prilicno mi random deluje. Na kontu kritike da je moj tejp predugacak iz radoznalosti sam uporedio i tvoj tejp duze traje od mog za jedan minut tako da... Ja svake godine kacim tejp od 20 pesama pa mi je cudno da tek sad to primecujete. defunctus - Ok tejp, ima bas kul pesma ali ima i nekih smarackih. Ko svira na sestoj pesmi? suicide pony - Za razliku od pretodnih godina ovaj tejp mi se ekshli dopada. Dosta je ovo mekse ali i ozbiljnije sto je kul, ne delujes vise kao nalozeni numetalac. slusam dalje...
  21. Veceras preslusavam ovo sto sam do sad skinuo pa pisem utiske a mozda i necu ako mi se tejpovi dopadnu.
  22. Spot godine: http://www.youtube.com/watch?v=_D61D-USVbo
  23. Five Star Prison Cell - Matriarch (2010) Ovo je valjda izaslo jos letos ali ja tek sad video.
×
×
  • Create New...