Jump to content

GLAVA

Članovi
  • Posts

    5
  • Joined

  • Last visited

Everything posted by GLAVA

  1. Posle toliko vremena mogu reci da je sajt napokon gotov nova adresa je www.Apocalypsetb.envy.nu. Sajt jos nije u potpunosti zavrsen ali je postavljen.
  2. Svi oni koji su zainteresovani da kupe cd APOCALYPSE mogu to uraditi ispred SKC-a ili ga naruciti preko Rock Expressa.Oni koji zive u R.S cd mogu naruciti preko nasih kontakt telefona ili e-mail adrese.
  3. Prvu priliku da nas cujete cete imati na Hard'n'Heavy festivlu 21 marta.
  4. Web stranica jos uvijek nije zavrsena a bice u roku od nekoliko narednih dana tako da nidizajn nije onakav kakav bi trebao biti.
  5. Ovih dana u prodaji bi se trebao naci prvi albun Trebinjskog Metal benda Apocalypse. Materijal ce izaci u izdanju Beogradske izdavacke kuce 'ONE'-Records. Snimanje je radjeno u Smederevskom studiju Paradox krajem septembra i pocetkom oktobra 2002 godine ,dok su se za produkciju pobrinuli braca Miroslav i Srdjan Brankovic.Na albumu se nalazi ukupno 7 pjesama u ukupnom tarjanju od 35 minuta.Tekstovi su inspirisani filozofskim pitanjima sustine ljudske egsistencije, dok je muzika heavy/power metal sa jakim naglaskom na klavijaturama. Track list albuma bi izgledao ovako: 1.Izmedju zivota i smrti 2.1389(Heavn or hell) 3.Svijet iluzije 4.Vjecna tajna 5.Crucifixion 6.Sumrak Vizantije 7.Igra Molimo vas da se svojim komentarima javite na ovu temu. Sve detaljnije informacije o nasem albumu mozete dobiti na nasoj web stranici www.Apocalypsetb.tk Svi oni koji zele vidjeti 'APOCALYPSE' u svom gradu mogu se javiti na kontakt telefone Glava - +38765876700 059/225-373 Bobo- 059/280-751 ili na nasu e-mail adresu [email protected].
×
×
  • Create New...