Jump to content

vvv

Članovi
  • Posts

    4
  • Joined

  • Last visited

vvv's Achievements

Anonimus of Metal

Anonimus of Metal (1/6)

0

Reputation

  1. Stvarno je neumesno kako se neki žale na cenu karte. Pa da je sve džabe zvalo bi se beer fest. Jasno mi je da su slične cene karata u EU i ovde, a standard je mnogo jadniji ovde. Nisu vam za to organizatori koncerta krivi. I momci iz Blind Guardian ne žive u Srbiji. Neće se sigurno smilovati na nas i sniziti svoj honorar da bi se cena karte mogla prilagoditi ovdašnjim uslovima. A kad smo već kod koncerata u inostranstvu... Dosta vremena provodim u SAD, i ima jako puno koncerata i bolje su hale i bolja je organizacija. I tačno je da se mogu naći karte po sličnim cenama kao u Srbiji, ali retko koji koncert je general admission. Karta je možda dvadesetak doalra, ali za poslednji red balkona. Za ispred bine su karte deset puta toliko. Pivo je oko desetak dolara, parking dvadeset. Naravno da je to i dalje priuštivo prosečnom Ameru, ali treba sve te troškove staviti u neki kontekst. Koliko para trošite na kupovinu originalnih CDova, a koliko prosečni Nemac? Srećan sam što ne moram da idem na ovaj koncert. Pre osam godina sam morao da idem na Motorhead jer apsolutno nijednog drugog koncerta nije bilo, niti je izgledalo kao da će nekome pasti na pamet da dovodi strane grupe u Srbiju. Budite srećni što ima šta da se ponudi, a organizatora smajte tek posle loše organizovanog koncerta za koji ste platili kartu. Bez da branim ikoga, samo iznosim svoje mišljenje. veljko
  2. Pa ono u Oslou je nekakva meshavina stadiona i arene, a set lista je bila ista. http://www.setlist.fm/setlist/acdc/2009/te...y-53d6dfa5.html Nadam se da ce ubaciti jos koju pesmu na leto.
  3. Ne bih da razocaravam, ali vec 4 meseca sviraju identicnu setlistu: 1. Rock'n'roll Train 2. Hell ain't a bad place to be 3. Back in Black 4. Big Jack 5. Dirty Deeds 6. Thunderstruck 7. Black Ice 8. The Jack 9. Hell's Bells 10. Shoot to Thrill 11. War Machine 12. Anything Goes 13. You Shook Me All Night Long 14. TNT 15. Whole Lotta Rosie 16. Let there be Rock 17. Highway to Hell 18. For Those About to Rock Ne znam odakle vadite ove druge liste. acdcpower . net je dobar forum za ovakve informacije.
  4. btw, ne znam koliko je to primenljivo na koncert u Budimpesti, ali za americke datume je bez clanstva u acdc.com fan clubu kupovina karata bila pakao. Ako imate kreditnu karticu, kinte i ne zelite da propustite koncert savetujem da se uclanite u fanclub ($40, znam da je pljacka i da je debilno ali je to jedini nacin da budete sigurni da cete kupiti kartu), i onda dobijte kod s kojime mozete kupiti kartu online bez da se "takmicite" s ostalim smrtnicima. Ako ne iskoristite kod, mozete otkazati clanstvo i refundiraju pare. Za koncert u LAu smo moj ortak i ja paralelno pokusavali da kupimo karte online, istog minuta kada su pustene u prodaju. Ja sam imao taj kod on nije, ja sam uspeo da kupim kartu on nista... Ali realno... valjda ce biti i drugi deo evropske turneje.
×
×
  • Create New...