Jump to content

War_Nerve

Iskreni članovi
  • Posts

    15
  • Joined

  • Last visited

Everything posted by War_Nerve

  1. Maniac... oni nisu islamci. oni su iz jermenije sto znaci da su vjerovatno pravoslavci, ako im se uopste jebe za religiju. SOAD su sasvim OK. najsasvim. skroz.... sarma,sarma,sarma,mahune...ne...sarma,sarma,sarma,sarma.....
  2. E da, ono "ako si uopste cuo za njega" mi se nimalo nije svidjelo. ne treba ti 100 godina iskustva da bi znao za anselma, to znas i sam. necemo se valjda omalovazavati... nije to fino.
  3. Flynn=Anselmo... da li sam ja stvarno gluv ili tvoje poredjenje nema smisla? molim komentare od ostalih. P.S. svidja ti se kako serem ha? jebiga buraz, jedna je baba Smilja, a ja njene sarme jedem odkako znam za sebe...
  4. Prvo sere Maniac, a onda jos vise zasere boni. a nisu jeli babinu sarmu. maniac sta ti znaci ono " svidjelo se to vama ili ne". kao ti tako kazes pa mora da bude tako... :roll: volio bi da mi kazes zbog cega je Rob tako poseban vokal, pa jos "jedan od najboljih". a Boni jesi li ti uopste slusala zadnji album (UUUBIIIIJAAAA), a ti kazes da su sranje. ?!sranje!? ili mozda tvoj prefinjeni ukus ne dozvoljava greske cak ni najboljima, pa ih odmah tako degradiras. ccc.
  5. Buraz, to ti je sve k'o sir... Namaz, al nije... Dear mother, dear father what is this pain you have put me through?!
  6. RTR jeste drukciji ali nije sranje. Ne svidjaju mi se nimalo oni cudni techno zvuci, ali opet iz njih izbija ona energija kao i sa prethodnih albuma. jos uvijek su oni moj No.1 melodic death bend. ali jos malo onih cudnih zvukova i ... ode se najest babine sarme, nisam odavno povracao. (since last friday )
  7. MA ODE SVE U PICKU Materinu. :x khm. sve je u dure samo sam malo sjeban danas. i juce. moj zivot je jebeno sjeban. e sad kakve to veze ima sa metallicom??? 8)
  8. LOOODILO. skinuo sam dosta pjesama i namjeravam da skinem sve posto cu tesko da nabavim cd. prze momci ko ludi. oni su nastali spajanjem clanova vise bendova jel tako? zato imaju svega&svacega u sebi.
  9. Metallica je bila, a i ostala nedostizan bend koliko god vi njihvolili ili ne. Onom sto su uradili do black albuma treba podici ne spomenik nego hram, jer je to davno umrlo, a i ono sto sada sviraju ne moze da se poredi sa onim sto pokusavaju da odsviraju nu metal bendovi(vecina). Onakve riffove i ritmove i picke materine mogu da rade samo najbolji. nisam ja neki ljubitelj nu metala pa da tu sad nesto serem..., nego serem zato sto sam se prejeo babine sarme. toliko za sada
  10. Shuldiner, toma zdravkovic. nema dalje. cekam da anselmo crkne pa da njega vracam.
  11. eo sad opet preslusavam rtr. i ne mogu da prezalim to da su stvarno losi na njemu. prije su bili ZAKON, ali ovo. i ne znam kom konju je palo napamet da kaze da su black kad na njihovom sajtu fino pise MELODIC-DEATH sto oni i jesu.
  12. ja sad skidam serbiju, mada sam je cuo x puta, da vidim kako to zvuci "neuzivo". u svakom slucaju-HEIL TO INTERFECTOR!!!!!!!!
  13. jes, jes cova svira ko nenormalan (al sam skinuo "stach boogie" na gitari ) al kake on veze ima sa metalom i njegovim pocetkom? ili sam ja mozda promasio temu???
  14. Kakav crni black MELODIC DEATH METAL -end of story po nekima i metallica ima black-a u sebi
×
×
  • Create New...