Jump to content

RNA

Počasni Moderator
 • Posts

  15694
 • Joined

 • Last visited

Everything posted by RNA

 1. То професор уписао или тај студент чији је индекс?
 2. RNA

  Wolf

  Колико је мени познато, никад нису отишли јужније од Немачке.
 3. Поприлично сам сигуран да се то десило зато што заправо нико и није размишљао о томе.
 4. Принче, овде причамо о тоем шта је исправно, а не шта ти тврдоглав хоћеш или нећеш да радиш. Кога заболе за то? Акузатив можеш да користиш када кажеш: "Платио сам хиљаду динара", али на новчаници од хиљаде динара НЕ СМЕ да стоји акузатив. На старим новчаницама од пре 2. светског рата је нормално писало. Није неисправно, зависи од тога одакле је израз узиман - 'центиметар' је оригинално од латинског, али многи изрази су покупљени из француског, а Французи 'centimetre' читају 'сантиметр'.
 5. 'Moonlight Shadow' је ипак Мајк Олдфилд, он је већ проваљен. Али, Белинда КАрлајл... е, то је већ нешто!
 6. Ово је једина ствар код девојака коју стварно не могу да поднесем. Укус у устима као да сам олизао пикслу и смрад из ноздрва... ужасно.
 7. Е, вала, око тог шестсто ми ништа није јасно. Кад смо код бројева, на новчаницама не би требало да пише "хиљаду динара". Који ће враг ту акузатив? Треба да стоји "хиљада динара". И не би требало да буде исправно двеста и триста, него двесто и тристо.
 8. А кад је мени пандур писао казну, назив улице је дословно написао - Karađjorđjeva.
 9. Знам, знам. Откако сам уочио на њиховој теми да си поменуо како би могли бити предгрупа на овом концерту, пажљиво пратим дешавања овде. Мада, није ни Lazarus за бацање.
 10. Да то није био онај пројекат који је радио док није био у бенду?
 11. Апсолутно, али један са другим никакве везе. Фора би било да су урадили један д оних сплитова са по две песме, где сваки бенд уради по једну нову ствар и обраду од оног другог бенда са сплита. Е, то би већ било занимљиво чути и видети.
 12. Све се своди на следеће. Ако неко хоће да пуши и да се трује, његова ствар. Нећу да трује и мене, тако да лепо може да изађе напоље. И нема ту никакве тираније мањине, пушачи су мањина.
 13. Исто такође.
 14. Хром-диоксид баш и није хранљив.
 15. Ма, какав Manowar, ови су чист Running Wild!
 16. Хм, ове бендове би било лепо видети.
 17. Јесам ли лепо рекао? Ма, није нико. Помену неко горе да су обрадили 'Heaven Is A Place On Earth', а ја сам само додао да би било боље да су урадили 'La Luna'. Како ко то да кад год нешто напишем људи не схватају о чему се ради?
 18. Си луд, па није ово турнеја.
 19. RNA

  Sanctuary

  Хм, верујем да су две од тих песама и интервју завршили на оном прому са Fifth Angel.
 20. Не верујем да ће бити места. Ако будемо ишли двома колима, онда можда.
 21. Тако је, АТАК НА БАТАК!
 22. RNA

  Artillery

  Шта ћеш, оскудација.
 23. Дакле, оно изненађење о ком сам причао је заправо наш 3. наступ ван граница Србије, а први у Хрватској. 10. септембар Жупања, Municipal Waste и Space Eater, а онда сутрадан Sodom и ми. Може ли боље?
×
×
 • Create New...