Jump to content

Ereinion Gil-galad

Iskreni članovi
  • Posts

    10
  • Joined

  • Last visited

About Ereinion Gil-galad

  • Birthday 11/29/1983

Contact Methods

  • Website URL
    http://udruzenjesvetstripa.blogspot.com/
  • ICQ
    0

Profile Information

  • Location
    Beograd

Profile Fields

  • Gender
    Male

Ereinion Gil-galad's Achievements

Anonimus of Metal

Anonimus of Metal (1/6)

2

Reputation

  1. Vidim da nisam jedini koji je ostao nagluv posle koncerta... Još uvek mi svaki zvuk para uši, ali valjda će sutra da prođe... Kako neko reče - sve savršeno, ali je tužno da ovakav bend, ovakav događaj, ovakvu set listu, ovakvu publiku - upropasti ono što je najvažnije: ozvučenje. Sad, ekipa se probila na 3 m od bine, pa moguće da je i do toga, ali opet - ne dešava se to prvi put... Na nekoliko koncerta sam stajao bukvalno do bine, pa nije bilo ovako. Glde set liste: savršenstvo! Jes' da bi mi legle i Theatre Of Pain, Somewhere Far Beyond, A Past And Future Secret... Itd., ali i ovako iznenađenju nije bilo kraja kad su započeli The Hobbit... A kad sam čuo Wheel Of Time - nirvana! Evo nekih fotki... Nije baš taj trenutak i fotka nije najbolja, ali...
  2. Ojla, gud njuz! Pa sad, bash medju tih 10 chisto sumnjam, ali kad krene turneja i promocija novog albuma, ochekujemo ih!
  3. Samo da se drze shto dalje od Unie i bice okej. Nisam ih neko vreme slushao, a Uniu sam ono s paznjom preslushao tek nedavno i bash-bash mi se ne dopada. Meni je Reckoning keva!
  4. Kakav je osecaj biti "proklet"? Hehe, uzivaj u prokletstvu! Potpisujem! Vala, ne znam za njih, ali mene su smorili! Ozbiljno, imaju toliki repertoar, a vrte jednoteistotejednoteisto... Slazem se da ta klasifikacija power/heavy i nije tako bitna, ali sami su se ufurali u taj fazon, zacharani krug glory-warriors-fire-force-hammer and stuff...a koliko je to ogranichavajuce vishe od svega je pokazao poslednji album. Ljudi, ja prob'o da slusham, vishe puta i da ostavim ovde komentar, ali... Ti pokushaji su rezultirali time da Chapter V posmatram kao masterpiece u odnosu na ovaj novi! With all due recpect - obozavam ovaj bend, ali ovo je uzas zivi!
  5. ...ko bi ga znao da li bash ona sama pishe blog, ili je neko za to zaduzen, ali - prema odgovorima, i sudeci po onom sjajnom susretu sa fanovima posle beogradskog koncerta, ako iko od pevacha pishe sam, onda je to Tarja. Poslednji post: FANS QUESTIONS! http://www.mywinterstorm.com/blog/?p=141 Meni se veoma dopao.
  6. Yup, ali i na poslednjem albumu/kompilaciji koja deli ime sa aktuelnom turnejom...
  7. Znachi da jurimo onda shto pre to po ovoj ceni... Shto reche ortak - jedinstvena prilika da za 1600 dinara 1600 puta za jedno veche chujesh rech "glory".
  8. Ma odlichan cert!!! Do pre par godina sanjali smo da ih bar jednom gledamo u Srbiji, a da mi je neko rekao da ce se to desiti 2 puta za nepune dve godine... Samo, ostaje mi zelja da ih gledam i na otvorenom, za dlaku propustih Split letos... No, ima dana. Elem, posle Aces High i omiljene mi Wasted Years uzivo, plus iznenadjenje u vidu Phantom Of The Opera (znam da je na albumu Somewhere Back In Time, ali sam je nekako smetnuo s uma potpuno...) - sad komotno mogu da 'mrem, nece mi biti zao. Najbolji su i najveci! Zez. Nikad ne mozesh da chujesh bash sve shto hocesh, ovaj put to su Caught Somewhere In Time i Alexander The Great. Nervira me shto vrte jedno te isto...k'o i vecina... A neke pesme su vec svirali proshli put, pa neka su to i najpoznatije, najpopularnije, to ne znachi da su najbolje. Ipak, retka je prilika chuti sve te matore iz 80-ih odjednom i ko je nije iskoristio- taj se vala zayeb'o!
  9. Solidna pesma, okej i spot. Čeka se taj cert...
×
×
  • Create New...