Jump to content

Raiden

Iskreni članovi
  • Posts

    9
  • Joined

  • Last visited

Everything posted by Raiden

  1. Extra su. Iskreni tekstovi. Melodična melodija iviše ego dobra produkcija!
  2. Sve stvar navike. St. Anger nije ni toliko loša, a i svi su krenuli sa tim new wave shitom pa i oni. Ali ima i od tog shita da nešto valja. Nadam se samo da je album bolji od singla, jer on sam po sebi nije neka idelanost, a je li iko majke vam shvatio o čemu se pjeva u pjesmi St.Anger? Odoh odmah tražiti lyrics da skontam. Sve više se počinjem ljutiti na Hetfileda.
  3. MOžda, samo možd ai aj kupim orginal, jer idem 12.6. u USA. Taman kada ga objave. Hhehe. Vjerovatno ćete vi do 20.6. sve to preslušati, pa ću pročitati isplati li se. AKo da, kupit ću i staviti na svoj site za free download. Heheh. Jesam opak.
  4. Izašao je St.Anger. Ima li neko mp3 link do full pjesama?
  5. SBK je SrednjBosanskiKanton i ne pravi se lud. A daj bre reci kako da dođem do vašeg famoznog cd-a, kada eto vidim da ti ne želiš da mi pokloniš jedan.
  6. Hoćete li dolaziti u SBK ili u Sarajevo ikako?
  7. Dok stojim iza šankom, djelimićno pijan! Ima još da valjaju, ali ta se idvaja. ps. blues u parku je izmislila muziku za RČ inaće!
  8. Nadam se da ste nešto great napravili. Ja sam vlasnik www.hardrock.co.ba i još mnogo čega d ane bude da se hvalim. Pa ako može promo ili album cd javi mi na mail: [email protected]
×
×
  • Create New...