Jump to content

RatSalad

Iskreni članovi
  • Posts

    19
  • Joined

  • Last visited

Profile Information

  • Location
    planet dune

Profile Fields

  • Gender
    Male

RatSalad's Achievements

Anonimus of Metal

Anonimus of Metal (1/6)

0

Reputation

  1. mogu i dalje da budu samo predgrupa acdc-u kao što su bili 1990 u pešti
  2. Ovo ne važi, na kartama koje su prve prodate je odštampano wavebreaker i samo sa njima može da se uđe. Video sam tu kartu.
  3. Jel ovo neki tapkaroš, nudi karte od 3400 za 8000. Zbog takvih nema karata. DABOGDA IH PRODAVAO ZA 100 KINTI PRED KONCERT !!!!!
  4. Šta bre kenjaju ovi grobari i ovaj Ćatović, ugovor između partizana i komune uopšte nije potpisan. Text iz Blica od pre 3 dana Jel neko čuo da li se u međuvremenu nešto promenilo, jer ako nastave ovako da se zajebavaju svašta može da se desi, AC/DC menadžment je rigorozan i ništa ne prepušta slučaju.
  5. Zajebi mail zovi telefonom. Imaš kontakt info u nekom od prethodnih postova. A i sva ostala stajanja su proširena na atletsku stazu, to objašnjava pojavu nove količine karata.
  6. Možda još uvek kod Komune, gomila nas je juče rezevisala stajanje A.
  7. KAKVA BRE MADONA ?????????????? ona treba da peva u ušću a ne na ušću, i svi njeni fanovi sa njom!!!!!
  8. Koliko se sećam setlista za stadionski deo turneje se razlikuje od one koju su svirali u halama.
  9. rezervisao sam telefonom, info na sajtu nije baš najsrećnije rešen ispod gornje ivice prozora se nalazi crni tag na kome piše komuna info. Ako vas mrzi da tražite evo: ITP KOMUNA Serbia Belgrade 11000 Kneza Višeslava 88 voice: +381 11 3544 004 fax: +381 11 3541 110 www.komuna.com www.komuna.rs [email protected]
  10. Malopre sam telefonom rezervisao stajanje A desno za 5500din, ali kod komune, ne kod eventima. Rekli su da ima još nešto malo karata od 5500din koje treba da stignu u utorak ili sredu sledeće nedelje, uzeli su mi broj telefona i podatke pa će da valjda da se jave kada karte stignu.
  11. znajući čime se služe naši organizatori vrlo verovatno. A i ovo što je planulo mi nešto mnogo smrdi na tapkaroše.
  12. A ko zna šta će da bude na licu mesta, samo me zanima da li je neko uspeo da kupi kartu od 5500 (danas, petak 13 feb) i da li je siguran da zna gde će biti za vreme koncerta.
  13. ajde molim objasni mi koliko košta karta za stajanje na polovini stadiona koja je bliža pozornici ustvari kod komune kategorija 3? Za fan club je članarina 40$, i omogućava kupovinu dve karte za fan club area samo za jedan koncert na turneji.
×
×
  • Create New...