Jump to content

Naxyr

Članovi
  • Posts

    9
  • Joined

  • Last visited

Everything posted by Naxyr

  1. :? :? :? Uostalom, nebitno...
  2. Ako mene pitas, i ja pokusavam da saznam ko su neki ljudi ovde...
  3. Rekoh ja jednom da devojkama u dobroj muzici sve lepo stoji.
  4. Hey, who are you? Were you the one who came from Sofia to Bela Palanka by bicycle?
  5. Je li se to meni cini ili si proglasio Vokodlok za domaci bend? Bice im drago kad to cuju! BTW, ovaj Ubica pretenduje da postane rumunski narodni heroj....
  6. Hvala na komplimentu(ovo drugo),a ovo prvo ne znam ni sama,ali sta cu.C.O.F.imaju dva dobra albuma,a to su Principle...i Vempire.Prvi je dobar jer je sirov,a drugi je jako tripozan.Valjda zbog toga.
  7. ...Medjutim ne svidja mi se vise publika koja slusa black,svi se foliraju,sminkaju,jedu govna sa satanizmom.To ne bi trebalo da bude tako.Vazna je muzika,da ga jebem. E u pravu si za to foliranje!
  8. Priznajem da sam imala srece sa tim,ali sam prvo videla na TV-u,pa se raspitala,i tako upoznala sestru tog lika.(Naravno da je nisam iskoriscavala zbog toga).A bivsi komsiluk je posebna prica.....
  9. Ne vidim sta tu nije jasno :? :? :? Ja sam sa 13 slusala uveliko Cradle,Vempire sam prvo cula.A prvo sam pocela da slusam Death,sa 12 godina.Cannibal i Morbid Angel su mi bili zakon,preturala sam po kasetama jednog jos tada iskusnog black&death metalca sa njegovom sestrom,kada on ode da pije.
×
×
  • Create New...