Jump to content

Violet

Iskreni članovi
  • Posts

    14
  • Joined

  • Last visited

Everything posted by Violet

  1. Violet

    Violet

    Red je da se ovo malo obnovi zar ne.... Dosta stvari smo uradili u proteklom periodu... Tako da evo: Kragujevački bend Violet nastao je 2008. godine. U samom početku, bend je eksperimentisao u sferi alternativnog R'n'R -a, sa tekstovima na engleskom jeziku. Tokom godina, I nakon nekoliko promena u sastavu, zvuk Violet-a je postao tvrđi, a bend se opredelio da svoju priču približi domaćoj publici tekstovima na srpskom. Postavu benda čine Sava Mirović (gitara), Vladimir Nikolić (bubanj), Branko Dimitrijević (bas gitara) i Milan Mimi Kostadinović (vokal, gitara). Pojedinačni muzički afiniteti članova benda koji veoma variraju, od panka, preko hard roka do metala, sa jakim uticajem Foo Fightersa, rezultirali su melodičnim pesmama koje se osvrću na svakodnevne ljubavne i socijalne teme. Pored nekoliko koncerata u rodnom gradu i okolini, Violet je bio predstavnik domaće scene na festivalu Urban Fest u Osijeku, u Hrvatskoj. Kuriozitet je to da je publika birala, a Violet bio među retkim odabranim bendovima, između više od 300 prijavljenih iz čitavog regiona. Kao krunu dosadašnjeg rada, ali i svojevrsni zalet pred početak rada na novom albumu, bend je snimio mini album od 5 pesama, zajedno sa spotom za naslovnu pesmu “Srce od stakla”. Raspolozeni smo za svirke, samo nas pozovite
  2. Violet

    Violet

    Poceli smo sa veeeelikim spremanjem... Kako nam idete mozete pogledati ovde! Svaki komentar je dobrodosao! Pozdrav, V.
  3. A kakvi su uslovi (putni troskovi, da li postoji neki smestaj ili sator varijanta, da li je takmicarskog karaktera....)? Veliki pozdrav, V.
  4. Violet

    Violet

    SRCE OD STAKLA je konachno dostupno SVIMA!!! Za sada mozete posetiti http://www.myspace.c...ioletbandserbia Takodje, sve nase aktivnosti, kao i komentare, zelje, cestitke i pozdrave mozete ostaviti na http://www.facebook....17810940?ref=ts Uskoro ce biti postavljen link za besplatan download naseg prvog EP-ja... Veliki pozdrav, Violet.
  5. Violet

    Violet

    Draginashi, sve smo blizi danu kada ce album konacno izaci...od danas nijevise 'radni'...od danas je SRCE OD STAKLA! Pozdrav, V. www.myspace.com/violetbandserbia</h3>
  6. Veliki pozdrav momci i dobrodosli na forum YEEEEEEEEAAAAAAHHHHH
  7. Violet

    Violet

    za download: http://www.4shared.com/file/157653378/109e796/Box.html a za slusanje i gledanje: http://www.myspace.com/violetbandserbia http://www.youtube.com/watch?v=zGQTxjIK5Dg Veliki pozdrav! VIOLET.
  8. Violet

    Violet

    Nema FADE i ADORE i izvinite na tome...u njihovo ime tu je BOX... poslusajte i ostavite neki koment! Violet@Myspace
  9. Violet

    Violet

    Mala promena u lineupu... Vlada nije vise u bendu...novi gitarista je EMIN (As My Victims Fall)..pa pozelimo mu dobrodoslicu... ovih dana cemo vas obradovati sa jos dve pesme...ADORE i FADE !!!
  10. Violet

    Violet

    NOVA PESMA - WAITING FOR MEMORIES !!! Poslusajte i prokomentarisite!!! Pozdrav! Violet.
  11. Violet

    Violet

    u svakom slucaju hvala na lajkovanju a inace desavalo se da neki bendovi dobiju nesto...npr threat signal...malo poznatiji bend...
  12. Violet

    Violet

    Save Me na Garage Band dot com je dobila sledece nagrade: Best Guitars in Rock, week of 26Jan2009 Best Drums in Rock, week of 26Jan2009 Best Production in Rock, week of 26Jan2009 Best Melody in Rock, week of 26Jan2009 Most Original in Rock, week of 26Jan2009 CHEERS!
  13. Violet

    Violet

    Bend VIOLET je nastao krajem 2008. godine. LineUp: Mimmy (ex BoneYard) - vokal, gitara Bane - bas Vlada - gitara Vitko - bubnjevi Za sada smo zavrsili jednu pesmu i nju mozete chuti na www.myspace.com/violetbandserbia Uskoro cemo zavrsiti jos par pesama. Raspalite sa komentarima!!! Pozdrav! Violet.
×
×
  • Create New...