Jump to content

bradilko

Iskreni članovi
 • Content Count

  2122
 • Joined

 • Last visited

 • Days Won

  15

Posts posted by bradilko


 1. 2 hours ago, hanley said:

  Uglavnom se slažem, s tim što mislim da je era sa Steve Vaiom, ipak svetla karika u njihovoj diskografiji. Ostalo je uglavnom tačno. E, sad ono drugo...mišljenja sam da je Coverdale sa Purple albumom trebao da stavi katanac. Album "Forevermore" je, za divno čudo, imao dosta dobrih momenata, i u tom periodu mi delovao kao osveženje, i mali podsetnik na one slavne dane. Album "Purple" baš nisam dobro ukapirao, u smislu zašto da se prave obrade jednog benda, ali dobro, objašnjenje da je to njegov omaž grupi u kojoj je pevao na dva albuma, je nekako i moglo da "popije vodu".

  Što se tiče nastupajućeg koncerta,,,prvo, i kad je obelodanjeno da će nastupati u Zaječaru, znao sam da neću ići. Ipak su bili tri puta kod nas, u nekom kratkom vremenskom periodu. Ali, onda ovo premeštanje za Beograd, i ono što je najbitnije u celoj priči, karte koje će se naplaćivati, za razliku od Zaječara, gde bi bio besplatan ulaz, plus što bi ljudi iz tog kraja, koji možda ređe dolaze u Beograd, mogli da vide bend, totalno me je sve to razočaralo. Jasno je da nisu u pitanju nikakvi "tehnički razlozi", nego trčanje za lovom. Tek o novom albumu ne bih trošio reči, jer ne zaslužuje nikakav komentar. Sve ovo mi je samo učvrstilo stav, da je Whitesnake za mene ispričana priča, koja je, ipak, zaslužila lepši kraj. Ali, tako je, kako je.

  Ko želi da sluša Here i go again i Is this love u ovom izdanju, lep mu provod želim, ali ja sam nastupom u "Pioniru" ,zatvorio temu zvanu David Coverdale i Whitesnake.

  vajcnejk bez džona sajksa i stiva vaja ne bi bio to što jeste.


 2. a brate uvek su imali neku lobalju negde, to mi je ok, jedino bezveze što nije mike d-jev tipični stil, nego neka obrađena fotografija.

  ne mora do duše da znači da je ovo cover albuma, pošto je najava za singl.

  što se muzike tiče, brtić, ceo metalcore žanr je sve rekao što ima negde najkasnije do 2008me, a bolje da su zadržali stil nego da su prešli u asking alexandria/architects/bmth vode. adam bog rifova. očekivanja su mi nula, ali dovoljno sam se uželeo, plus želim da čujem pesmu sa howardom :D

×
×
 • Create New...