Jump to content

delboy_gmp

Članovi
  • Posts

    9
  • Joined

  • Last visited

About delboy_gmp

  • Birthday 12/05/1987

Profile Information

  • Location
    Duga Resa, Hrvatska

Profile Fields

  • Gender
    Male

delboy_gmp's Achievements

Anonimus of Metal

Anonimus of Metal (1/6)

4

Reputation

  1. Gdje ima neka dobra pivnica u blizini željezničkog kolodvora? I kakva kebabdžinica?
  2. Ha cuj, nisam bas svaki dan u Beogradu pa bi htio malo pogledat grad, znamenitosti i tako to. Vremena cu imati napretek, a ne namjeravam kampirat pred stadionom od jutra.
  3. Btw. koja mjesta i znamenitosti preporucate za pogledati u Beogradu? Kalemegdan, Trg Republike, hram Sv. Sava? @Rocker Koliko su kostale tour majice u Budimpesti?
  4. Ufff, odlicno! Kod nas su u limenki pive duplo skuplje. :-( Ma doci cu vec ujutro tak da uspim razgledati grad. Gdje mi je najbolje, tj. najsigurnije razmijeniti eure? Vjerojatno u bankama, jel? Kako se krecu cijene cigareta?
  5. Koje pive preporučate? Probao sam jedino točeni Jelen na sajmu. ♦
  6. Ah, vidim da sam krivo shvatio. Trebam prije kruznog toka skrenut u kneza milosa. Koliko je karta u trolejbusu? Da li se placa na ulazu ili se moze svercati? EDIT: Nasao. 42 RSD. Nece biti potrebno švercanje.
  7. Hvala! Jel ima u blizini kakva benzinska koja radi 0-24? Imati cu dobrih 5-6 sati do vlaka, pa da prikratim cekanje uz kojeg jelena(ili mozda preporucate koju drugu pivu? ). Kakve su cijene cigareta? Navodno sam cuo da su dosta jeftinije nego kod nas, pa da si uzmem steku za doma. Vjerojatno cu doci i ranije tokom dana da razgledam malo grad i znamenitosti. Zadnji puta nisam stigao jer smo dosli navecer pred sam koncert, ali ono sto sam vidio me stvarno impresioniralo. Mostovi preko Save su mi stvarno lijepi navecer, onako osvijetljeni. Podsjetilo me na Prag. Ako sam dobro shvatio, idem Nemanjinom do kruznog toka, zatim Bulevarom oslobođenja do dr. Milutina Ivkovica i tamo se nalazi stadion?
  8. Pozdrav svima! Evo, posto je koncert vec za 2 mjeseca, imam nekoliko pitanja. Planiram doci vlakom iz ZG do BG. Vec sam bio u Beogradu na mejdenima 2007. na sajmu, al smo tada isli busom. Ono sto me najvise interesira je to gdje se tocno nalazi glavni kolodvor? Je li to odmah kad se pređe Sava uz samu obalu? Ako je to, da li ima puno do stadiona i kako je najlakse doci? Malo sam proucavao na google maps i ne cini mi se toliko daleko.
×
×
  • Create New...