Jump to content

Obtainer

Iskreni članovi
  • Posts

    10
  • Joined

  • Last visited

Obtainer's Achievements

Anonimus of Metal

Anonimus of Metal (1/6)

0

Reputation

  1. Dobri ovi Svedjani! Na koga su se ugledali da mi je znati! hehehe Bice dobro! Tnx 4 nfo!
  2. Evo ga uploadovao sam i My Sweet Shadow, enjoy: http://www.youtube.com/watch?v=txmb-mpuq2Y
  3. Evo nekih mojih slika: I jedan moj video: http://www.youtube.com/watch?v=lkMgzz7VfOg Imam jos i video od My Sweet Shadow i zavrsne vriske, ali YouTube nece vise nista da mi uploaduje, ne znam zasto.
  4. Ma šta reći nego: In Flames-veni, vidi, vici Singidunum! A jeste skontali Andersa sto nece da da ruku publici. hahaha. Kao neko će ga povući ili štagod. Makar ga jesam nakratko zakačio kad se bio popeo tamo pored onog lika iz osiguranja. Al ce da sve boli kad ustanem! A i bilo bi pametno da odem uopšte leći, al jebiga još me utisak budnim drži! x)
  5. Uff dobro je! Hvala majstore! Malo sam se opustio... malo. Ma bice:
  6. Meni npr. karta nije stigla, tako da dolazim u BG sa nadom da cu je tamo uhvatiti na blagajni. Mislim stvarno nije u redu da te karte ne stizu. Ako ni tamo ne uhvatim kartu... hmmm, pa nabavicu benzina i flasa-bice onda IN Flames. 'em li im! Ko god da je kriv. Stvarno cu da poludim, Flamesi su mi omiljeni bend vec godinama i vec sam mislio da picim tamo nekud npr. za Svabiju da ih gledam. Kad ono dolaze u Srbiju po prvi put i to na moj rodjendan! A sad nemam jos kartu.. ufff ufff.
  7. Koliko treba da karta stigne u proseku? Ja sam je narucio preko Terra Nostra Promotions sajta. Nadam se da im radi. Posto vidim da su stavili drugi izgled, pa rekoh da nisu i koju narudžbinu izgubili usput zbog izmena na sajtu. Sve sam nervozniji zbog toga.
  8. Pozdrav narode! Bio sam "prisiljen" da se prijavim na forum da bih mogao od nekoga da saznam neke informacije. Naime ne poznajem BG pa bi me zanimalo da mi neko objasni kako da dođem do SKC-a? Gledao sam na Plan Plusu i po njemu vidim da stižem vozom do Savske ulice tj. trga, e ali mi je također izbacio dva SKC-a; jedan je u Bulevaru Zorana Đinđića 152a, a drugi u Kralja Milana 48. E pa sad koji je od ta dva? Kako najlakše da stignem do tamo? Našao sam na sajtu od SKC-a linije koje voze do njih, ali vidim da će mi to biti potrebno samo za ovaj u Bul. Zorana Đinđića. Za ovaj u Kralja Milana mi se čini da ću lako doći i cipelcugom i sa malo raspitivanja, jel tako? I usput šta je sa kartama? Ja sam 16. naručio preko neta ali mi ne stiže. Saznao sam da u NS ima da se kupi u Mungosu pa sad ne znam da li da je čekam da stigne ili da odem tamo i da uzmem kartu. Na kraju ću završiti ili sa kartom viška ili sa kartom manjka. Ufff ako se ovo drugo desi... all WILL go up IN FLAMES!!!
×
×
  • Create New...