Jump to content

ajdnaprimer

Iskreni članovi
  • Posts

    129
  • Joined

  • Last visited

Posts posted by ajdnaprimer

  1. SWFP-ZKW4-KIDR-LWSK-IDRO

     

    dragon age 2 za sad masivan u grafici, dizajnu, borbi i još nekim stvarima, po priči i atmosferi slabiji dosta od keca. konfuzno za sad, pogotovo ako niste igrali prvi deo, al definitivno ću odigrati do kraja jer mi se igra sve više i više sviđa.

  2. Dragon Age je jebeni zakon. Nisam mogao 2 nedelje da se odvojim od računara, jedna od najboljih, najkompleksnijih, najduhovitijih igara ikad. Za Origins mi je do kraja ustaljena ekipa bila Zevran, Morigan i Wynne, a moj lik warrior. Šteta što samo 4 lika vodiš u družini, u dvojci hoću bar 5, ali bar!

    Ne znam da li da prelazim sve ponovo ili da počinjem Awakening, u svakom slučaju sigurno još dugo ću se igrati po Fereldenu.

    Jedan od najsmešnijih momenata igre:

     

    broodmother1.gif

  3. obrnuo mass effect 2, preživeli svi sem... paa... celokupne posade, Tali Zore i Mirande... Ipak sam zadovoljio svoj fetiš za poremećenim kučkama odabravši Džek onda kad je trebalo, dao sam šutkartu Illusive Menu i Cerebrusu... Kažu Mass Effect 3 ima 1000+ zapleta i raspleta u priči u zavisnosti šta si uradio u dvojci... jedva čekam... mrzi me dvojku da igram ponovo, možda skinem one dlcove, skontao sam da sam ispao gej što sam igrao s muškim likom... sve u svemu, sjajna igra, ulepšala mi je ovo leto...

  4. Da li vi imate onu verziju gde ne možeš da sačuvaš igru u kampanji? Da li neko ima rešenje?

    Meni izgleda onaj razorov crack uopšte ne radi... Nemam pojma u čemu je problem, ali uglavnom bilo bi dobro da me neko uputi, sad su počele duže misije a ne mogu baš da budem satima za kompom.

  5. Melvinse nisam slušao, a Isisov poslednji album i ovaj split mi se nikako ne sviđaju.

    Od ItAotT su postali nekako dosadni, neartikulisani i previše progresivni... Ima finih delova doduše, ali nije to taj Isis koji volim. Samo moje mišljenje.

×
×
  • Create New...