Jump to content

ajdnaprimer

Iskreni članovi
  • Posts

    129
  • Joined

  • Last visited

Everything posted by ajdnaprimer

  1. ajdnaprimer

    Dragon Age

    SWFP-ZKW4-KIDR-LWSK-IDRO dragon age 2 za sad masivan u grafici, dizajnu, borbi i još nekim stvarima, po priči i atmosferi slabiji dosta od keca. konfuzno za sad, pogotovo ako niste igrali prvi deo, al definitivno ću odigrati do kraja jer mi se igra sve više i više sviđa.
  2. ajdnaprimer

    Dragon Age

    Dragon Age je jebeni zakon. Nisam mogao 2 nedelje da se odvojim od računara, jedna od najboljih, najkompleksnijih, najduhovitijih igara ikad. Za Origins mi je do kraja ustaljena ekipa bila Zevran, Morigan i Wynne, a moj lik warrior. Šteta što samo 4 lika vodiš u družini, u dvojci hoću bar 5, ali bar! Ne znam da li da prelazim sve ponovo ili da počinjem Awakening, u svakom slučaju sigurno još dugo ću se igrati po Fereldenu. Jedan od najsmešnijih momenata igre:
  3. VRH DOPEFIGHT - Buds (2010) DOWNLOAD http://www.youtube.com/watch?v=Znce4Kzr6gs
  4. Kakvi detalji i kakvo svetlo sunce ti jebem. Ko je fotograf?
  5. Gledao ih u ck13 pre oko mesec dana i sjajno zvuče uživo. Jedino što me nervira kod ovog benda su dub momenti, malo to smara, makar mene, za razliku od satanističkih spuš pesama koje su vrh.
  6. Ću da proverim. Inače preporučujem http://www.last.fm/music/Electro%2520Deluxe?ac=Electro%20De
  7. ajdnaprimer

    Last.fm

    skinite last.fm free music player za google chrome. Radi ko da je last.fm besplatan, sve pušta.
  8. trebaju mi neke electro jazz, nu jazz preporuke? Nešto brže i veselije. Nešto kao St. Germainov album Tourist. Nemoguće da od 2000. nije izašlo ništa tako dobro. anyone?
  9. Sunce ti, kakav je koncert bio u Tremi, svirali su mislim 3 sata... meni za sad njihova najbolja svirka...
  10. ajdnaprimer

    Mass Effect

    obrnuo mass effect 2, preživeli svi sem... paa... celokupne posade, Tali Zore i Mirande... Ipak sam zadovoljio svoj fetiš za poremećenim kučkama odabravši Džek onda kad je trebalo, dao sam šutkartu Illusive Menu i Cerebrusu... Kažu Mass Effect 3 ima 1000+ zapleta i raspleta u priči u zavisnosti šta si uradio u dvojci... jedva čekam... mrzi me dvojku da igram ponovo, možda skinem one dlcove, skontao sam da sam ispao gej što sam igrao s muškim likom... sve u svemu, sjajna igra, ulepšala mi je ovo leto...
  11. Serete za pes, svaki je bolji od fife 10x. Daleko je od savršenog, ali od Fife je bolji sigurno, fifa je za malu decu pravljena...
  12. ajdnaprimer

    Mass Effect

    E moram takođe pohvaliti igru i svoje noulajfovanje ovih dana... Prelazim igru natenane, ništa ne preskačem i uživam. Sjajna igra, ima i prvi deo da skinem.
  13. ajdnaprimer

    Starcraft 2

    Da li vi imate onu verziju gde ne možeš da sačuvaš igru u kampanji? Da li neko ima rešenje? Meni izgleda onaj razorov crack uopšte ne radi... Nemam pojma u čemu je problem, ali uglavnom bilo bi dobro da me neko uputi, sad su počele duže misije a ne mogu baš da budem satima za kompom.
  14. Da udarim i ja po spamu. Preksinoć me neko slagao da Gojira dolazi u decembru u BG.
  15. Ne znam, ja sam ga gledao 10 puta, sve su mi scene do jaja... pogotovo ona s frulom i "You're all...freeee...noow!" Hvala za gif. i izvinjenje što spamujemo...
  16. Moram reći da novi album totalno jebe i da će meni makar biti zasigurno album godine, ne mogu da prestanem da ga slušam od kako se pojavio.
  17. Još od nekog EPa/demoa koji sam čuo pre koju godinu su me privukli. Kvalitet, nema šta!
  18. Svim ljudima koji su zainteresovani da nauče nešto više o fotografiji. Jako praktična i zanimljiva knjiga pogotovo značajna zbog dela o kompoziciji; načinu na koji treba posmatrati svoje i tuđe fotografije; elementima u fotografiji; gomili vežbi u knjizi i još mnogo toga. Pročitajte i uradite vežbe i napredak je neminovan. http://www.scribd.com/doc/6402946/The-Photographic-Eye-Learning-to-See-With-a-Camera
  19. Ponovo najtoplije od srca preporučujem Dozer. Album Beyond Colossal. http://stonerobixxx.blogspot.com/2008/10/dozer-beyond-colossal-2008.html A ova stvar je jednostavno EPIK! Ne obraćajte pažnju na Tvajlajt slike...
  20. objasnili! jako jako dobro zvuče uživo!
  21. ajdnaprimer

    Isis

    Melvinse nisam slušao, a Isisov poslednji album i ovaj split mi se nikako ne sviđaju. Od ItAotT su postali nekako dosadni, neartikulisani i previše progresivni... Ima finih delova doduše, ali nije to taj Isis koji volim. Samo moje mišljenje.
×
×
  • Create New...