Jump to content

voodoo_

Iskreni članovi
  • Posts

    1972
  • Joined

  • Last visited

1 Follower

Contact Methods

  • Website URL
    http://
  • ICQ
    0

voodoo_'s Achievements

Master of Metal

Master of Metal (2/6)

0

Reputation

  1. voodoo_

    Fallout 3

    Ma o čemu vi pričate? Jes da New Vegas baguje ko zmaj i da je Gamebryo sam po sebi sranje endžin, a pritom ga ovde nisu ni iskoristili kako treba, ali NV je pojam igre u poređenju sa Falloutom 3. Dijalozi, karakteri, humor, gomila referenci na sve i svašta, sve je urađeno daleko bolje i "sa dušom". Bethesda ne zna da napravi ne-TES igru, pa to ti je, al zato ima ko ume (doduše Obsidian ne ume da napravi igru koja na izlasku nema game-breaking bagove, al šta sad, patchevi će to da poprave vremenom, a ne postoje patchevi koji će da izbace smor, cheesy dijaloge i dosadne ko kurac likove iz Fallouta 3). A ovaj Rage će da bude ko Quake IV, pređeš jednom i zaboraviš.
  2. voodoo_

    Civilization 5

    Sid Meier's Civilization V Update 1 =================================== - Modding - Installer and permissions fixes. Should address any remaining mod download and install issues. - Full screen crash fix. Game will now restart in Windowed mode if it cannot find a suitable full-screen resolution on first start. - Hall of Fame now records data correctly when using a Windows username with special characters. - Fix for Puppet State production exploit. - Misc crash fixes. Install Notes: 1. Unpack the included rar files. 2. Run Sid.Meiers.Civilization.V.Update.1.exe and install 3. Copy the cracked content from SKIDROW directory to your main installation directory and overwrite. 4. Play the game Additional Notes: As a bonus, we have included the preorder bonus DLC content named: Babylon Civilization with leader "Nebuchadnezzar II" http://hotfile.com/dl/72418696/17341bf/smc5u1.rar.html http://www.fileserve.com/file/S925DXh/smc5u1.rar
  3. voodoo_

    Dragon Age

    Awakening vredi, ovo ostalo glatko propusti.
  4. Onda imaš neki malware koji ti loopbackuje internet sajtove na localhost, zato ti ništa i ne otvara.
  5. A jel ima još nešto da je izjednačeno sa 127.0.0.1?
  6. Proveri slučajno da u Windows\System32\drivers\etc\hosts ne piše 127.0.0.1 localhost bez tarabe ispred.
  7. voodoo_

    Civilization 5

    Pa ti i jesi muškarac
  8. voodoo_

    Laptop

    Daj konkretne specifikacije.
  9. http://www.autogk.me.uk/index.php?name=Downloads&d_op=viewdownload&cid=4 Ako imaš neki Xvid već instaliran, deinstaliraj ga da ne bi bilo problema.
  10. @vegeta, manje pumpaj mišiće, više pumpaj nešto drugo, bez obzira koje si orijentacije, to ti je recept protiv bubuljica, koji je još čika Frojd prepisao. Zajebi mazanje krema, mazao sam se i ja godinama čime sam stizao, ali dok ne skineš mrak, bubuljice neće prestati da izlaze.
  11. voodoo_

    Upcoming Games

    http://www.youtube.com/watch?v=BslW8ea1F7Y
  12. Imate onu totalnu konverziju Hehrim što je izašla nedavno Pročitajte Readme sa sajta detaljno
  13. voodoo_

    Mass Effect

    Kasumi i Shadow Broker nisam igrao, ali ovi ostali DLC-ovi su golo sranje. Uopšte ne deluju kao sastavni deo dvojke, više duhom i filingom izgledaju ko da su iščupani iz keca i skroz kvare tempo.
×
×
  • Create New...