Jump to content

Axeanosilas

Iskreni članovi
  • Posts

    4121
  • Joined

  • Last visited

6 Followers

About Axeanosilas

  • Birthday 01/30/1976

Contact Methods

  • ICQ
    14180618

Profile Information

  • Location
    Fields of Collomboch

Profile Fields

  • Gender
    Male

Recent Profile Visitors

33457 profile views

Axeanosilas's Achievements

Master of Metal

Master of Metal (2/6)

-29

Reputation

  1. Са друге стране, ове рекламе (отворих у незаштићеном браузеру) су подношљивије, врте на дну. Оно прво је било на свака три поста. Нисам поменуо имена, жалили су се апсолутно сви, било чак и мигрирања, прављења новог форума и то.
  2. Не треба. Они који су их имплементирали су највише кукали када је први пут умирао форум и кад је Гардијан увео рекламе. Не мењам своје ставове, чак ни кад су набоље. Талвијево набоље јер је скренуо удесно, са друге стране, поздрављам. Ово није форум за доношење пара но уметност, институција, као рецимо свирач пикола у симфонијском оркестру. Нема пара, али је поштован и вољен и добиће националну пензију. Приметих, кад сам хтео ово да додам, да је време за едит поста прекратко, било би корисно то изменити, ставити макар пола сата. Аха, мрџују се. До јаја.
  3. Ја их не видим. https://adblockplus.org/
  4. 'Де си, Елфе, миша му јебем. Нема потребе, све ће то Талви да уради, конвертити су најгори и најекстремнији, види Биљану Србљановић, из Погледа у екстремну левицу, и Јулина, некад Че, сада милитантни православац. Талви да преузме форум, оћера ову авангардну левичарску поган, и да уместо Т на логу метне један повелики, стилизован, православни крст.
  5. Дошао сам да видим какав је нови форум и да ли је Талви, слава Богу, заиста политички скренуо удесно. Лого је мало педерски, али је леп, све остало је супер. Надам се да ће поново заживети.
  6. Њега треба на suicide watch метнути, капирам да ће да се убије до 40. То за Партизан је било јер је на форе џаба на текме улазио. Надам се да си добро и здраво.
  7. Не, заправо сам гнусно и кукавички отеран. Но, небитно, гледам сада, нити ко шта пише нити који курац. Ти си онај стари Вуду?
  8. Пошто ми Феуд рече да форум умире, а и видео сам једно десет особа, морао сам се улоговати после 5 година да проверим. Шта сте направили, бандо!
  9. Тако је и Клео био го курац, као и Сале Ђорђевић...
  10. ...А пропо теме, улазите на сопствену одговорност.
  11. Ако ћемо по тој логици, онда су се по, да простиш, теби испишавали више него по средовечној порнићарки која је навучена на крек па мора да ради све што јој се нареди.
  12. То макар има смисла. Човек је Нишлија, нико га тим потезом не својата, зна се да је Грк.
  13. Стадион - Филип други Аеродром - Александар Велики Још Универзитет да назову по Аристотелу и то је то...
×
×
  • Create New...