Jump to content

Axeanosilas

Iskreni članovi
 • Posts

  4121
 • Joined

 • Last visited

Everything posted by Axeanosilas

 1. Са друге стране, ове рекламе (отворих у незаштићеном браузеру) су подношљивије, врте на дну. Оно прво је било на свака три поста. Нисам поменуо имена, жалили су се апсолутно сви, било чак и мигрирања, прављења новог форума и то.
 2. Не треба. Они који су их имплементирали су највише кукали када је први пут умирао форум и кад је Гардијан увео рекламе. Не мењам своје ставове, чак ни кад су набоље. Талвијево набоље јер је скренуо удесно, са друге стране, поздрављам. Ово није форум за доношење пара но уметност, институција, као рецимо свирач пикола у симфонијском оркестру. Нема пара, али је поштован и вољен и добиће националну пензију. Приметих, кад сам хтео ово да додам, да је време за едит поста прекратко, било би корисно то изменити, ставити макар пола сата. Аха, мрџују се. До јаја.
 3. Ја их не видим. https://adblockplus.org/
 4. 'Де си, Елфе, миша му јебем. Нема потребе, све ће то Талви да уради, конвертити су најгори и најекстремнији, види Биљану Србљановић, из Погледа у екстремну левицу, и Јулина, некад Че, сада милитантни православац. Талви да преузме форум, оћера ову авангардну левичарску поган, и да уместо Т на логу метне један повелики, стилизован, православни крст.
 5. Дошао сам да видим какав је нови форум и да ли је Талви, слава Богу, заиста политички скренуо удесно. Лого је мало педерски, али је леп, све остало је супер. Надам се да ће поново заживети.
 6. Њега треба на suicide watch метнути, капирам да ће да се убије до 40. То за Партизан је било јер је на форе џаба на текме улазио. Надам се да си добро и здраво.
 7. Не, заправо сам гнусно и кукавички отеран. Но, небитно, гледам сада, нити ко шта пише нити који курац. Ти си онај стари Вуду?
 8. Пошто ми Феуд рече да форум умире, а и видео сам једно десет особа, морао сам се улоговати после 5 година да проверим. Шта сте направили, бандо!
 9. ...А пропо теме, улазите на сопствену одговорност.
 10. Није он стар. Такође, не можеш очекивати од некога ко је преко годину дана јео празилук, дивље 'тице и пацове да буде угојен.
 11. Чуо је да је Лунар одлучио да мора да буде дебео па није могао да се појави јер непрестано једе... Све у свему, стрпаше целу књигу у десет задовољавајућих епизода.
 12. Боромир је Азор Ахаи поново рођени. Живеће овај народ и после Ланистера...
 13. Ја идем 99%. Рано је да ти кажем било какве детаље, али рачунај да имам паре, да сам на одмору у том периоду, а имам и добру вољу. Суштина је да бих ја баш волео да будем у хотелу, а разлози су многобројни.
 14. Она је ОК, Санса је ружна, очекујеш љупку и слатку младу даму, а добијеш шпицаст нос и ситне очи...
 15. Заправо не, ако се не рачуна подилажење гледалишту (негативан лик па мора да буде ружан као пас). Џофри би требало да има дугу, плаву косу и да буде прилично леп.
 16. Након чега ће наступити дендроизација човечанства, а ти ћеш бити пророк. На тему, барабе... ........................ Ко помене било шта што нема везе са темом, добиће седмодневни бан.
 17. Ја ти гарантујем да је све то лаж. Наравно да нас неће волети кад ни сами себе не волимо (ти си очит пример). Била је и мања, хвала Богу, а била је и већа. Тако то иде кад имаш државу одувек. Ако је то било све што си хтео и ако је то све што си имао да кажеш о Исламу, молим те да напустиш тему. Ма јок, то је она теза да су Богумили аутентична босанска вера и да они никад нису били Срби него одувек само Бошњаци богумили, па су се после потурчили не као православни Срби већ као горе наведени. Још један доказ српске геноцидности према Бошњацима је и тај што су Немањићи прогонили и убијали богумиле (бабуне - што би рекао цар Душан).
 18. Ја сам очистио гомилу постова и инсистирао да се овде прича о Исламу, ти си наставио, добио си аргументоване одговоре (од стране Рогозуба) и шта си урадио - почео да паламудиш о османлијском периоду Балкана. Искрен да будем, једино чега ме је стид је што ми у окружењу постоји два милиона сународника и браће који ће бити све само не оно што јесу. Такође, што бих се и стидео тих 350 година, ако се не стиде Хрвати који су робовали некоме откад су дошли (исто и Словенци) до скоро и ако се не стиде, самозвани и такозвани, Бошњаци који државу и самоуправу немају од пада српске државе па до данас. Прво дошли Турци, па се онда обрезивало и конвертовало у Ислам, али су и даље Турци били главни, па дошли Аустријанци, па онда Срби ослободили, па комунизам, па сад ова творевина где Бошњаци као имају нешто (као за време турске владавине), али опет морају да се нагузе Србима и Хрватима ако хоће да се нека одлука донесе. Јесте, дошли су 100 година раније - Мујо, Хасо и Фата који су бивствовали у височкој пирамиди чекајући Османлије да их ослободе круне Немањића.
 19. Имаш 10 минута да покажеш ко је о овоме први почео.
 20. Мунира Субашић даз нот апрув.
 21. Нису је обновили Турци него Срби, Макарије и Мехмед. Не знам чијим парама, али сумњам да су Соколовићи били без пара. Ово што се тиче рушења цркава је провокација или шта?
 22. Па добро, није баш толико јер му ниси рекао ово...
 23. Тако је једна баба мислила да прдне, али се укењала.
×
×
 • Create New...