Jump to content

QQQ

Iskreni članovi
 • Content Count

  122
 • Joined

 • Last visited

Community Reputation

48 totalno moderan

1 Follower

About QQQ

 • Rank
  Anonimus of Metal
 1. Baš ga zabiberiše sa ovom pločom. Taman mi je kompleksniji u odnosu na Koi koliko je Koi bio kompleksniji od Diamond Eyes. Što naravno nije mera ploče. Ima jako zanimljivih momenata, za sada Doomed User fav. Al fakat teška i "zaguljena" ploča, što mi se sa jedne strane i sviđa
 2. Cek da cujes Bogomoljku.
 3. Čisto da se javim da raidmo na novim pesmama
 4. Još novih datuma 17.4. Beograd Božidarac (w/Autogeni Trening, Vizelj) 9.5. Požarevac Kb Klub 23.5. Velika Plana Drum (w/Fluid Underground) 3.7 . Beograd KC Grad (w/Nauseahtake (Holandija), Velar) 4.7. Subotica Clash Club (w/Nauseahtake (Holandija))
 5. Ovaj odlični bend ih Holandije koji predvodi naš lik(Đorđe Simić), nam dolazi u julu u Srbiju na neke svirke, pa mislim da nije loše koga zanima da ga iščekira. Album im je zaista dobar, miriše na Neurosis. Cela biografija kao i linkovi za preslušavanje nalaze se u tekstu ispod Nauseahtake su formirali Nemo i Elder oko 2008-e godine u Amsterdamu. Dva Italijana koja su došla zajedno iz Napulja u Holandiji (bez previše razmišljanja o tome) nekoliko godina pre nego što je utvrđen identitet projekta koji je rastao u njihove duše. Od formiranja do inkubacije, Nemo (u ovom trenutku f
 6. http://webium.in/muzika/zvuci-grandza-uz-svece-u-fidbeku-2015-02-07
 7. 6.2.2015. Niš Feedback (w/Sharks, Snakes & Planes, Red River Valley) 7.2.2015 Vranje Darkwood (w/Sharks, Snakes & Planes, Goddamn) 20.2.2015. Kragujevac Dom omladine (w/Sharks, Snakes & Planes) 17.4. 2015. Beograd Božidarac (w/Autogeni Trening, Vizelj)
 8. Razmisljam o tome. Razmisljam da uradim reizdanje Gresnika kao dupli CD gde bi CD II bio ceo lajv. Samo treba zivaca za to, pare nisu problem.
 9. Evo nama prvog full snimka svirke
×
×
 • Create New...