Jump to content

thiscoldlife

Članovi
  • Posts

    5
  • Joined

  • Last visited

thiscoldlife's Achievements

Anonimus of Metal

Anonimus of Metal (1/6)

0

Reputation

  1. Nema mnogo veze sa temom koncerta od pre neki dan ali jedna interesantna verzija Say Just Words
  2. Sada ima potvrda koncerta i na zvanicnom sajtu benda.
  3. Black Sabbath su jedan od bendova preko kojih sam se i navukao na metal. Iako prvi albumi tekstualno zvuce naivno ne moze se reci da nisu klasika metala. Kada su se ujedinili sredinom devedesetih nadao sam se da cu imati priliku da ih gledam uzivo ali na žalost nije bilo prilike iako su bili relativno blizu u par navrata. Sada na zalost ne verujem da ce originalna postava ikada nasatupiti vise zajedno.
  4. Kada si pomenuo koliko je Host mracan ne mogu a da se ne slozim sa tobom. Negde sam procitao da je Nick tekstove za Host pisao nakon smrti oca, pa ne treba da cudi sav bol koji izbija iz svakog teksta. Sto se tice uzivo stvari sa ovog albuma na netu postoji snimak sa Bizzare festivala '99 godine gde izvode izmedju ostalog pesma sa Host-a koje zvuce jako dobro.
  5. Kada su PL u pitanju, po meni oni jednostavno ne mogu da objave los album. Nijedan njihov album nije isti kao prethodni i upravo je to njihov najveci kvalitet. Albumi One Second i Host su takodje sjajni iako ih ljudi potcenjuju.
×
×
  • Create New...