Jump to content

Mr.Han

Iskreni Ĩlanovi
  • Posts

    24
  • Joined

  • Last visited

About Mr.Han

  • Birthday 01/01/1913

Contact Methods

  • Website URL
    http://
  • ICQ
    0

Profile Information

  • Location
    Zmajevo Gnezdo

Profile Fields

  • Gender
    Male

Mr.Han's Achievements

Anonimus of Metal

Anonimus of Metal (1/6)

1

Reputation

  1. Sutra ce da bude mosha!!!I to straaaaasnog!!!Rusi se Livingroom od 22.00 pa na dalje!!!hehehehe
  2. Meni fali parce koze na kolenu!ali je vredelo, kakav je koncert bio! Bio sam sledeceg dana i u zupanji da pogledam koncert kod komsija hrvata!i bilo je duplo vise ljudi, a, i atmosfera je samim tim bila ludja bar duplo!!! Imali su balkon sa kojeg se sve vreme skakalo, sto sa dusekom , sto bez!!!Opsta ludnica! Sve u svemu, za mene dva koncerta koja cu pamtiti dok sam ziv!!! @Lemilica Dovedi ih opet kada god budu bili u okolini!:mrgreen::mrgreen:
  3. AAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAA... Kakav Koncert J...m li ti sunce!!! Malo ljudi, oko 200 recimo, ali nikada bolja atmosfera, nastup, energija! I oni su samo takvi likovi!Carevi!!! Ko nije bio a iole voli ovaj bend, se bas zajebao!
  4. Bice ludnica opsta veceras! Municipal Waste is gonna f...k you up!!! Nisam siguran 100%! Ali trebalo bi ovako da ide! Draconic Hitman Nadimac Municipal Waste
  5. Braaatee! Zar je bitno?!Odakle god da su!Poenta price ...
  6. Pazite da vam kazem, odnosno da vas pitam? Kada ste vec toliki poznavaoci organizacije i toga koliko koji bend trazi para, sto niste vi uzeli da organizujete ovaj koncert? Po vasoj logici bend koji je na Earache records , koji svira turneje sa ogromnim bendovima, nastupa na svim najvecim festivalima na ovoj planeti, treba da svira za koru slanine i toplo pivo!!! Pa evo vam jedna mala prica!Ima jedan bend iz L.A.-a koji je poceo kao mali bned iz DIY scene i malo po malo bend se probijao tu i tamo, svirao za koru slanine ovde, pa za gajbu toplog piva tamo!Malo po malo posle DIY kaseta koje su pravili sami i fotokopirali oomote, oni potpisase za vecu kucu , pa za jos vecu, svirase svuda po svetu sa pitaj kurca kojim seve legendarnim i velikim bendovima.Sad sviraju za, da predpostavimo za nekih 500 000 evra po koncertu!I to ne sada samo nego i pre 20 godina!!!Bend se zove Metallica!!! Vecinu vas verovatno boli banana za metallicu , kao uostalom i mene!Ali da je ovako kao sto sam ispricao jeste!Ne zato sto sam mozda ili ne pratio sva desavanja , nego zatro sto je to istorija muzike! Jednostavno je cinjenica da bendovi, a, narocito metal opredeljenja (bez obzira na podzanr) rastu u smislu popularnosti i zahteva!To je ljudi deo muzickog biznisa!!! Sta sada ostaje Lemilici da uradi? Da otkaze koncert benda koji je sada u jeku popularnosti , na vrhu karijere (verovatno!Jer ne vrujem da ce biti veci nego sada), i da saceka 10 godina , kada opet budu svirali za male pare!Da bi umesto sadasnjeg tovarenja , sto je skupa karata?Necu iz principa da dajem pare!bla, bla, bla!!!Dobijo tada opet tovarenje, kada ces da dovedes neki aktuelni bend?Dokle vise ovi matori smaraci?itd.itd.itd.itd Ljudi!Znam coveka, prijatelj mi je!On gleda da se pokrije, jer voli ove bendove sto dovodi!I umesto da dobije podrsku, on biva konstantno napusen! Razmislite o ovome sto sam napisao! Ili jednostavno nastavite, pa i mene odma napusite!!!
  7. Samo preko e-maila i my space-a organizatora!!! [email protected] www.myspace.com/lemilicatt
  8. 22.00 Violent Chapter 22.40 Deadrise 23.30 Darkest Hour
  9. Karte ce biti u Mungosu!Zapravo su vec tamo jos od Terrora!Nego je doslo do zabune i prodavac ih nije stavio u prodaju!Izvinjavam se u ime drugara koji organizuje celu stvar!!!
  10. Reflections of eternal rain na zalost nece moci da nastupa, zbog bolesti jednog od clanova!Zelimo mu brz oporavak! Umesto njih ce svirati Violent Chapter!!! Vidimo se u subotu!!!
  11. ej, da!Zaboravih!!! Niti se raspravljam niti se ubedjujem!Hocu samo da kazem da je smesno uporedjivati nasu publiku sa bilo kojom drugom iz bilo koje drzave na ovom svetu, a, po najvise sa Americkom!Jer svako ima svoj ukus, stil , fazon, ili sta vec!Meni je licno muka od tih pravila kako treba da se ponasas , kako treba da izgledas, koje ploce ili diskove treba a, koje ne treba da kupujes!Prvi print, drugi print , original ili ne!Sve jedno je!Naj bitnija je muzika, reci i stav benda!E, sad da li je sa mp3 sa textovima u wordu ili sa original cd-a ili ploce, sve jedno je!!! BITNA JE MUZIKA, RECI I STAV!!!
  12. Brate Cavalera, ne razumes ti to jbt!!! Bend moze samo da ima dobar 1. ili evenrualno 2. album!!!Sve ostalo je uvek, ali uvek go kurac!!!Brate ne razumes se u to i tacka, ne pratis trendove pa nemozes ni da znas!Kakav si samo ne upucen lik u scenu!!! hahahahahahahahahahahahahahah Brate Kidd-e, sta je sad pa tebi??? Zar nisi procitao sta je gore ispisano!!!Samo 1. ili eventualno 2. Album!!!ccc
  13. jao znam!toga sam se i ja plasio sve vreme na terroru!!!
  14. Upravo Tako!!! Recenica je glasila:"Please avoid a full thrash line up and mix it up a little with hardcore and metal."
×
×
  • Create New...