Jump to content

AdamCHina

Iskreni članovi
  • Posts

    17
  • Joined

  • Last visited

Everything posted by AdamCHina

  1. AdamCHina

    Anthrax

    1) Bla, bla, bla.....nekadashnji zvuk,bla, bla, bla!!!!! A sta ako se nekom svidja i sadashnji??!! Da necete Vi najachi "true" da im zabranite da sviraju zarad vashe pubertetske uspomene na prosla vremena??? 2) Zato sto si smeshan! 3) MISHOMOR!!! Mada za takve kakav si ti je dovoljan i sprej protiv komaraca! 4) Znam kako zvuche Armored S. ne morash se pravit' pametan! "Sound of white noise" moze da se meri sa svakim albumom koji je Beladona otpevao. 5) A ti si kao filosof pa trazis sushtinu,ili pimp pa svodish BABE, ZABE, DEDE.. Maiden je maiden, anthrax je anthrax. Preslushaj jos koji put zadnjih 15 godina ANTHRAXA ali bez predrasuda!!!!!
  2. AdamCHina

    Anthrax

    Deco, najbolja stvar koju su uradili je definitivno BRING THE NOISE!!!!
  3. AdamCHina

    Anthrax

    Mozda je tebe trebao da pita koga da dovede u ANTHRAX?!?! I kakav im pevach odgovara?!? Da nisu mozda trebali da dovedu neku ALOGIJU?!?!?!
  4. Sto bi vi mladi rekli, NEMA FRKE!!!!!!
  5. "Under a Violet moon" i "Fires at Midnight" a: a: a: a: a: a: a: a: a: a: a: a: a:
  6. Ma jok sinak, I'm just kidding!! Samo ti zili!!!!
  7. a: a: a: a: a: a: Mrzim sex,mrzim II Svetski rat, mrzim Crvenog Barona, mrzim sve u vezi i mrzim letece kuchice................ haha.............. OK, SHAAAALAAA!............... Naravno da volim letece kuchice WHATTA HATER?!?!
  8. King Diamond "Them" i "The Graveyard" Helloween "Master.." ..Guardian "Imaginations.." i "Nightfall in.." ..Maiden "Somewhere.." "Killers" Queensryche "Operation.." i "Promised land" W.A.S.P. "The crimson..", "The last command", "Still not.." a: a: a: a: a: a: a: a: a: a:
  9. Jesu li to oni sa guslama????
  10. Do jaja su za sex! "Shadow of the moon" je najbolji. Ritchie je cale!
  11. Gledao sam ih pre 5 godina na Vovin turneji kada su svirali sa Moonspell-om odlichno su zvuchali, nije chudo, jer Vovin im je najbolji album. Ne znam samo sta im je posle trebalo da obradjuju ono sranje od Manowara (POWDERHEAD). Jebiga?!
  12. Dugo vec pratim Punished. Josh od vremena kada su bili Punisher. Dobri momci, odlicni muzicari, steta sto Stanko vishe ne svira ali i James jede bass. Gledao sam ih 5-6 puta a dugo se i druzim sa Vladom, Stankom, Vojchetom i Banom (nekad vishe sada manje, jebiga nema se vremena) a sa Jamesom sam i sam dugo svirao. Voleo bih da ih vidim u Beogradu kako sviraju sa naduvanim perjanicama BG metal scene. Izbushili bi ih ko kurtone!!! ALI STVARNO!
×
×
  • Create New...