Jump to content

Vlakey_Board

Iskreni članovi
  • Posts

    184
  • Joined

  • Last visited

Everything posted by Vlakey_Board

  1. E momci, chuo sam ovaj demo, razbili ste ga. Svidjaju mi se stvari, catchy clean delovi, meshugacije na sve strane... opako. E, a pevach vam je Filip Anselmovitj, leba mi i dzema. Bane, isplatio ti se taj nord lead, vidim ja... zvuci su CELULIT fat. Pozdravite mi Cheap-O-Matiju. Sve najbolje!
  2. Kad malo bolje razmislim, verovatno je u originalu i bilo na srpskom, ali tako da se rimuje: "Dani prolaze i slika je sve bledja, tvoj lik u daljini se gubi, reka stoji i samo me vredja, a na pesku tvoji porcelanski zubi." Jesam li u pravu?
  3. ahahahaha kako je pogubljeno... al dovoljno da se skapira poenta. Pravi prevod bi bio: "Dani prolaze, i slika je sve bledja. Tvoje lice nestaje u daljini. Samo reka stoji, i vredja me... i na pesku... tvoji... PORCELANSKI ZUBI !!!" Prejako.
  4. Aj pa da ga razbijete u petak, koleze! Brejk a leg! Poz svima
  5. ahahahaha skoro sve sam provalio... baj d vej... ne znam da li je namerno, ali neke stvari su pogreshne gramatichki... 1 - Mnozhina od "Tag" je "Tage", pa ide "Tage gehen" a ne "Tages gehen" 2 - Trebalo bi da je "Und er beleidigt mich" a ne "Und er beleidigt mir" 3 - "Porzelanische Zähne" zvuchi kao autovski put umesto autoput, trebalo bi da je "Porzelan Zähne" E sad, mozhda je u dzigerashkom duhu bolje ostaviti ove greshke, pogotovo ovu pod 3., ali to ostavljam tebi da odluchish...
  6. Gothica je pravi hevi metal hit, ali Shto si vishe mrtva je neshto najjache shto sam chuo u poslednjih par meseci. ...und am sand.... deine.... PORZELANISCHE ZÄHNE!!! Najbolji ste. Josh neshto... jel mozhe neko da mi rastumachi prvi stih iz onog recitovanog dela? Ono shto ide pre "und das Bild wird immer mehr blass"... sve ostalo mislim da sam provalio.
  7. Ajooooj!!! SVE PARE DAJEM ZA TO!!!!!!
  8. Atmosfera na slikama je extra. A Simche je vilenjachica samo tako. Jel mozhe ekskluzivno po koja fotka na moj mail, da vas vidim sve, ako me josh uvek rachunate kao honorary member-a? Poz!
  9. http://www.soundlift.com/pero A ako imash bolje verzije, kachi. (ove su sa izakane original kasete, i u 128kbps, da ne traje 100 godina dok skinesh, jebiga)
  10. Kalajdzijsko! Jel mozhe da se sredi da budem medju prvima koji tje da vide taj na'faljeni spot?
  11. Evo ako nekog zanima da prochita Rudesov (Jordan Rudess, klavijaturista Dream Theater-a) review Moondive-ovog instrumentala "Evil & Live"... S' obzirom na kolichinu power uticaja u pesmi, iznenadjen sam da mu se svidelo... mada je morao da zakenja u vezi konstantnih osmina/shesnaestina... ...shto i ima pravo, al jebiga, ovo je power pesma sa prog primesama, a ne obrnuto.... valjda... Ima tu josh par komentara, ali idem pre nego shto si podignem pritisak... Poz, drushvance!
  12. Chemu smeshak? To je suva istina! ... .. .
  13. Da, vidish... trebalo bi da... 1) Pochnesh da hronichno zaboravljash akorde uprkos pushkicama po dzepovima, 2) Kopanjem nosa vezhbash potisak kazhiprsta radi primene na propalim +/- dugmitjima, 3) ...i da se bijesh suvim krastavcem po levoj shaci da bude spora ko moja! ...i da... malo to sa benderom, shto smo se dogovorili... Nek ti je sa sretjom! Ja sam stari vuk... na mladima svet ostaje! Poz! P.S. Srdjane, nadam se da nisi stariji od mene, u protivnom sam se ispalio ko stoka...
  14. E pa da ti pozhelim sretjnu integraciju u kulturno-umetnichki sastav "Moondive"! Udri Srki! Harmonski mol nek' je s' tobom!!! Poz!
  15. Zhiv sam... nego... kako mozhe da bude normalan neko ko umesto dvadeset i sedam kazhe sedam i dvadeset ... ? Mrzim ih iz dna dushe josh otkad su mi '41 unishtili ljet'nu kraj Neretve... ...uostalom, shta i ja kenjam, ovde su sve turci i srbi ionako... Al nishta nije tako iskreno kao kad gledash film na tv-u, a tamo Samuel L. Jackson pricha nemachki...
  16. E, Lazo... Matija, kazhesh? Jel to onaj -Cheap O'- Matija shto zhivi blizu beogradjanke? Ako da, pozdravi ga u moje ime. Ako ne... popi jedno onako... uzdravlje! Zhivijo napredak.
  17. Znam da je mnogo proshlo, al eto... hvala za chestitke! A povodom ove recenzije, jel mozhe jedan paste ili prekuc?
  18. Slichni su oni, chak sam razmishljao da vidim da li da nabavim jeftino polovni x5d... mnogo je lakshi, skoro upola, i kratji, jer mu se bender nalazi iznad dirki, a ne pored njih... bila bi zgodna klavijatura za nosanje unaokolo... Zato shto ga Tuomas koristi?
  19. Pazi ovako, negde tamo sredinom pretproshle godine smo se shetali Marko i ja u sred notji Kalemegdanom. Prichamo mi tako kakva tje da bude koja gitarska solazha, kad se odjednom pojavi mali patuljak. Marko i ja ga gledasmo s' nevericom kad on onako besan uzviknu: "VI IZ MUNDAJVA!!!! GROK HRRRK (zvuci besnog balavog groktanja) TOLIKO VAS MRZIM SHTO STE TAKO METALNI, DA TJU VAS PROKLETI DA VAM KLAVIJATURISTA IMA VISHE SOLAZHA NA ALBUMU NEGO GITARISTA!!! BWAHAHAHAHAHAHAHA!!!! JER AKO NE BUDE TAKO, IZRASHTJE VAM DLAKAVE BRADAVICE NA CHELIMA!!!! BWAHAHAHAHAHA!!!!!!" Tek shto je to izgovorio, nestade u magli. ...i shta bi ste vi uradili?
  20. Pomisli chovek da je na Prorock temi... shta da se radi... KVLT, zar ne? Drago mi je da sam upoznao josh jednog poznavaoca Zokijeve telefonske opere. Moj stari bend, izmedju ostalog imamo jednu stvar (chuj stvar, vetjim delom takmichenje u brzoj hromatici izmedju mene i basiste) koja je puna semplova sa stare kultne kasete gde su neki likovi iz Zajechara zvali nekog ciganina i zajebavali ga telefonom... to je ovo shto je sharkey citirao. (ako je neko dovoljno bolestan da ga interesuje, ima link u mom poptisu) Faithful to the broken bender... eto mi naziva za solo cd... Evo, koga pali, nek pogleda golishavu slichicu mog bendera... ...a evo i te pederske opruge koju menjam u proseku svaki drugi-tretji mesec. "A shta ako shvate da je sve sa matrice?" Solazhe me vade, ali prosvetljeni znaju da bih sve dao za Smiljkinu levu ruku... [Ok, ne bash sve, a i nisam mislio bukvalno, spusti sikiru Simche.] ... Poz!
  21. Idi odma' da kupish gajbu, taman dok skinem... ...ali u Roditj, i da je MB pivo, domatje, a nashe! (ko zna, shvatitje) Poz!
  22. G... GIBANICA?! Uz to mozhe i dusha, koleza. Ilija, iako ti je ponuda na nivou, Ivana tje da dobije korga... ali to samo zato shto njen dragi Marko svira hiljade arpedja u sekundi, pa mi je zbog toga najbolji drug... Pozdrav, drushtvo! P.S. Shalu na stranu, korgulju ne bih ionako dao ni za shta na svetu, proshao je sa mnom sito i resheto, a i roditelji su mu alkoholichari. Bilo bi gre'ota!
×
×
  • Create New...