Jump to content

Teodosije

Iskreni članovi
  • Posts

    7
  • Joined

  • Last visited

Teodosije's Achievements

Anonimus of Metal

Anonimus of Metal (1/6)

0

Reputation

  1. Teodosije

    Borknagar

    Vintersorg je sjebao stvar. On nezna da peva, nezna da komponuje, i ima los vokal, ... a to sam vec rekao Bolje da je ostao tamo u onom svom Vinterzorgu i da sere po svojim poljima!!! Inace pre Vintersorga je rulao!!
  2. Mama mi nije dala da mejdene i alisa kupera, pa nisam imao drugog izbora, do da uzmem Emperor , Satyricon i Gorgoroth (priznajem, i krejdl).
  3. Ej, nemam Into the Pandemonium, ali imam sve ostale. Moze li zamena za Vanity/Nemesis?
  4. Znam, ovo nije Black Metal, ali ako na ovom forumu moze da se nadje Venom, valjda je moguce odvojiti malo paznje i ovom oldschool thrash bendu koji je postavio neke osnove u Black, Death i Doom metalu (mada nema veze sa doom-om ali istina je). Ovo je bend cija muzika nije nista posebno sto se inovacija tice, Tom G. Warrior je jednostavno prateci svoje instinkte pravio muziku, i slusanje ovog benda mene poprilicno opusta. Ako nista drugo, Euronymous (Satan da mu dusu prosti) je kao malo dete slusao ovaj bend.
  5. U jebem mu boga!!! Ja samo hteo da cujem par mishljenja, a sada u stvari pochinjem da mrzim ovaj bend!!!
  6. Hihihi!!! Jebemga, ova nedelja bi mi bila stvarno dosadna da nisam nasao ovaj gnusni forum. Ljudi, stvarno rulate, ali ste mnogo nekreativni. Ocekivao sam malo kreativnije odgovore... Ali ko ga jebe Volim vas
  7. Izvinite ako je tema bila otvarana, ali me ultra jako zanimaju mishlenja drugih ljudi o ovom bendu. Samo skrecem paznju na to da sam fanatik sto se tice starijih albuma Satyricona (Dark Medieval Times i the Shadowthrone), a shto se tiche najhvaljenijeg njihovog albuma, Nemezis Divina, smatram da je to pricha za malu decu: najjednostavniji album koji se pusta bebama kao uspavanka, a nema ni neke umetnicke kvalitete, tako da zaista nezasluzuje rang najboljeg njihovog albuma. Taj album Mrzim, dok su novi albumi (Volcano, Rebel), dosta bolji.
×
×
  • Create New...